Брендові речі
|
|
Юлія021186 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Італійська мода в усі часи вирізнялася бездоганним дизайном, елегантністю, оригінальністю та практичністю. І це не дивно, адже протягом багатьох років саме Італія є законодавицею високої моди, а всі речі італійських брендів вирізняються високою якістю. Саме тому серед модників і модниць нашої країни, одяг і взуття з Італії користується особливою популярністю. У нас ви зможете вибрати не тільки оригінальні повсякденні, але і яскраві вечірні вбрання. А якщо ви бажаєте, щоб ваш образ був закінченим, то італійське взуття стане найкращим рішенням. Felice
|
|
| |
Bonnita | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Багато хто хоче мати брендові речі, тільки зараз важко їх собі дозволити
|
|
| |
Пролісок | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| А я не бачу в них сенсу - це всього лише маркетинговий хід і часто нічого більше. Одяг я шию на замовлення і дуже часто у мене запитують де я купила такі чудові речі. Але я вважаю за краще мовчати і не здавати свою улюблену швачку) Зараз у мене Мобільний телефон Doogee X6 Pro Black, він не топовий, але в ньому є всі необхідні функції.
|
|
| |
malinka45 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| люблю брендові речі!
|
|
| |
Grane | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| я теж.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Цитата malinka45 ( ) люблю брендові речі! Багато хто їх любить, навіть тільки тому що у них якість набагато краща, ніж у ширвжитку з ринку. Іноді навіть вигідніше купити один нормальний светрик, ніж три, але вони за кілька днів перетворяться на ганчірочку. Якщо цікавить де купити жіночі сукні в Україні за хорошою ціною і хорошої якості загляньте сюди.
|
|
| |
malinka45 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Де можна купити брендові речі?
|
|
| |
julek89 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Теж дуже люблю їх))Завжди якісні і носити можна довго)
|
|
| |
Лізочка90 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я сама обожнюю брендові речі)Завжди якісні, усім хочеться одягатися добре ) Мої улюблені бренди - це Next, Nike, ZARA. Просто обожнюю їхні речі, завжди купувала за знижками наприкінці сезону, але хотілося поносити речі і в сезон) Знайшла сайт Шафа, тут можна одягнутися повністю в бренди, за такими низькими цінами, я такого ще не зустрічала)) Супер) Головне оновлюються постійно)
|
|
| |
Burinaya | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Вище правильно написали, що не кожен може собі дозволити речі відомих виробників. Але вона ж не просто так стільки коштує, правильно? Коли ми купуємо брендовий одяг, то якість нам гарантується. Тож якщо його правильно носити, то він довго протягне.
|
|
| |