Спортивний костюм
|
|
Ньютон | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Де можна купити якісний спортивний костюм для сина старшокласника?
|
|
| |
Касторка | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Або у фірмовому магазині Адідас, або на Розетці. Мій старший син тільки цю фірму визнає, він уже давно професійно займається спортом і перевірив чимало спортивного одягу. На Розетці і знижки зараз є, подивіться варіанти, ми взяли одразу два - щоб було що носити коли один у пранні.
|
|
| |
sergeykitov | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| у спортмаркеті ще можна подивитися
|
|
| |
Ulyan | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У якомусь спортивному магазині, типу адідас, найк або пума. Там буде костюм хорошої якості з великим вибором. Щоправда, ці магазини зараз дорогі стали, але костюм же теж не на сезон купується.
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Мені теж зараз на осінь потрібен спортивний костюм і не знаю де його подивитися. У фірмових магазинах дуже дорого, мені на кожен день шкода купувати. Там одні штани коштують понад тисячу.
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата IriSSSka ( ) Мені теж зараз на осінь потрібен спортивний костюм і не знаю де його подивитися. У фірмових магазинах дуже дорого, мені на кожен день шкода купувати. Там одні штани коштують понад тисячу. А ви дивилися вже в інтернет-магазинах? Зараз в інтернеті можна купити цілий костюм в межах тисячі гривень, а якщо пошукати і того дешевше. Подивіться ось на цьому сайті maximoda у них великий вибір і цінова політика в районі 800 гривень. Мені один дуже сподобався, але не для спорту, а так для прогулянок, загалом на кожен день.
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 7 |
Полковник
| В інтернеті костюмів різних просто валом насправді.
|
|
| |
Lisyonok | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Цитата Exiousle ( ) В інтернеті костюмів різних просто валом насправді. З того може і валом, але далеко не всі якісні і ціни на них космічні. Я якраз шукаю племінниці костюм на на НГ, вона у нас крупненька. Приблизно 42 розмір десь) Ще нічого не підібрала їй.
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Цитата Lisyonok ( ) З того може і валом, але далеко не всі якісні і ціни на них космічні. Я якраз шукаю племінниці костюм на на НГ, вона у нас крупненька. Приблизно 42 розмір десь) Ще нічого не підібрала їй. Дивлячись на яку суму розраховуєте і з якого матеріалу. Цих костюмів зараз стільки, що можна просто загубитися і в підсумку нічого не купити. Нещодавно замовляли з дівчатами спортивні костюми для тренувань і так просто, щоб ходити по дому або на пікнік. Знайшли все таки цікаві варіанти такого плану і оскільки ми брали більше 5 одиниць, то ціна вийшла оптова. Думаю все таки, що всі речі так можна купувати. Тобто збиратися групою знайомих, друзів родичів і одразу оптом купувати багато речей. Ось такий вигляд мають ці костюми
|
|
| |
Sativa | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Купила собі спортивний костюм на rozetkа Дуже сподобався в них асортимент.
|
|
| |
Butterfly_88 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Який у вас бюджет? Наприклад, ось тут зараз непогані знижки shoplife і за 3000 грн можна купити непогані костюмчики Polo або ж Armani. Як на мене вони варті цих грошей і шкода, що мій чоловік не носить спортивні костюми
|
|
| |
Fender | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| На ринку, якраз приміряєте)
|
|
| |
kira88 | Повідомлення # 13 |