Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Спортивний костюм
Ньютон Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Де можна купити якісний спортивний костюм для сина старшокласника?

Касторка Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Або у фірмовому магазині Адідас, або на Розетці. Мій старший син тільки цю фірму визнає, він уже давно професійно займається спортом і перевірив чимало спортивного одягу. 
На Розетці і знижки зараз є, подивіться варіанти, ми взяли одразу два - щоб було що носити коли один у пранні.

sergeykitov Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
у спортмаркеті ще можна подивитися

Ulyan Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
У якомусь спортивному магазині, типу адідас, найк або пума. Там буде костюм хорошої якості з великим вибором. Щоправда, ці магазини зараз дорогі стали, але костюм же теж не на сезон купується.

IriSSSka Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Мені теж зараз на осінь потрібен спортивний костюм і не знаю де його подивитися. У фірмових магазинах дуже дорого, мені на кожен день шкода купувати. Там одні штани коштують понад тисячу.

Zabavnaya Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Цитата IriSSSka ()
Мені теж зараз на осінь потрібен спортивний костюм і не знаю де його подивитися. У фірмових магазинах дуже дорого, мені на кожен день шкода купувати. Там одні штани коштують понад тисячу.
А ви дивилися вже в інтернет-магазинах? Зараз в інтернеті можна купити цілий костюм в межах тисячі гривень, а якщо пошукати і того дешевше. Подивіться ось на цьому сайті maximoda у них великий вибір і цінова політика в районі 800 гривень. Мені один дуже сподобався, але не для спорту, а так для прогулянок, загалом на кожен день.

Exiousle Повідомлення # 7
одеський форум
Полковник
В інтернеті костюмів різних просто валом насправді.

Lisyonok Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Цитата Exiousle ()
В інтернеті костюмів різних просто валом насправді.
З того може і валом, але далеко не всі якісні і ціни на них космічні. Я якраз шукаю племінниці костюм на на НГ, вона у нас крупненька. Приблизно 42 розмір десь) Ще нічого не підібрала їй.

Kate Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Цитата Lisyonok ()
З того може і валом, але далеко не всі якісні і ціни на них космічні. Я якраз шукаю племінниці костюм на на НГ, вона у нас крупненька. Приблизно 42 розмір десь) Ще нічого не підібрала їй.
Дивлячись на яку суму розраховуєте і з якого матеріалу. Цих костюмів зараз стільки, що можна просто загубитися і в підсумку нічого не купити. Нещодавно замовляли з дівчатами спортивні костюми для тренувань і так просто, щоб ходити по дому або на пікнік.
Знайшли все таки цікаві варіанти такого плану і оскільки ми брали більше 5 одиниць, то ціна вийшла оптова. Думаю все таки, що всі речі так можна купувати. Тобто збиратися групою знайомих, друзів родичів і одразу оптом купувати багато речей. Ось такий вигляд мають ці костюми

Sativa Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Купила собі спортивний костюм на rozetkа
Дуже сподобався в них асортимент.

Butterfly_88 Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Який у вас бюджет?
Наприклад, ось тут зараз непогані знижки shoplife і за 3000 грн можна купити непогані костюмчики Polo або ж Armani. Як на мене вони варті цих грошей і шкода, що мій чоловік не носить спортивні костюми

Fender Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
На ринку, якраз приміряєте)

kira88 Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий