Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де взяти в оренду вечірню сукню
yelmat Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Усім привіт!
Ми з дружиною збираємося на весілля. Сказали мужикам бути в строгих костюмах, а жінкам у вечірніх сукнях. У мене немає проблем із костюмом, а ось у дружини звичайні сукні, не вечірні. Ось вона мене попросила дізнатися, де в Одесі можна взяти на прокат або в оренду вечірню сукню.
Дякую!

Gloriya7 Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
До речі брати вечірні сукні в оренду це найвигідніший варіант. Зазвичай вони коштують дорого, а для того щоб на один раз його одягнути не хочеться віддавати стільки грошей. Я зазвичай беру в прокат сукні в салоні Lanovale, у них дуже широкий асортимент суконь і все від відомих виробників. Ще мені в них подобається те, що до них можна прийти на примірку, і якщо що, під тебе можуть сукню підігнати по фігурі. У них салон на вул. Пушкінська, 39, як би і зручно під'їхати на примірку.

yelmat Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Цитата Gloriya7 ()
До речі брати вечірні сукні в оренду це найвигідніший варіант. Зазвичай вони коштують дорого, а для того щоб на один раз його одягнути не хочеться віддавати стільки грошей. Я зазвичай беру в прокат сукні в салоні Lanovale, у них дуже широкий асортимент суконь і все від відомих виробників. Ще мені в них подобається те, що до них можна прийти на примірку, і якщо що, під тебе можуть сукню підігнати по фігурі. У них салон на вул. Пушкінська, 39, як би і зручно під'їхати на примірку.
Дякую за підказку. Для нас це взагалі ідеальний варіант, дружина ще й працює на Пушкінській, їй буде зручно підійти в салон. Ще раз дякую!

Gloriya7 Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Не за що)
Добре вам погуляти)

Grane Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
А сенс?
Додано (01.05.2017, 16:32)
---------------------------------------------
А сенс?

Лізочка90 Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
А навіщо брати в оренду? Я купувала собі, не бачу сенсу брати в оренду, платити такі ж гроші, коли можна купити. Знайшла дуже гарну сукню в інтернет-магазині і прийшла до мене швидко. Була на весіллі красива й ошатна.

lottosya Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
знайшли

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: