| Вироби зі шкіри | 
|  | 
| 
| Solnechnaya | Повідомлення # 1 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 28 Статус: Offline | Привіт усім! А розкажіть - де ви вироби зі шкіри купуєте? А то я дуже хочу гарну шкіряну куртку купити, але навіть не знаю куди йти, де дивитися? |  |  |  |  | 
| 
| Flipper | Повідомлення # 2 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 14 Статус: Offline | Я на ринку купив буквально ось восени. Просто подивився - що на ринку, що в магазинах вони по суті однакові висять. Але на ринку вони набагато дешевші, от і сенс тоді переплачувати? |  |  |  |  | 
| 
| Rokan | Повідомлення # 3 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 17 Статус: Offline | По суті однакові? Дозвольте з вами не погодитися! Зазвичай такі куртки відрізняються не тільки ціною, а й якістю. Вам же просто так ніхто ціну скидати не буде. Знижки йдуть за рахунок низької якості шкіри. Ви тільки купили, тому незрозуміло ще, а чогось рік побачите різницю. Автор! Тож я вважаю, що якщо ви хочете купити шкіряну жіночу куртку, то вибирайте в нормальному магазині |  |  |  |  | 
| 
| Milaha | Повідомлення # 4 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 30 Статус: Offline | Так, звісно, на таких речах краще не економити. А то викинете купу грошей, а отримаєте якесь фуфло, вибачте. Воно вам треба? Купувати куртку - так хорошу, щоб носити довго |  |  |  |  | 
| 
| Vladislav | Повідомлення # 5 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 9 Статус: Offline |   |  |  |  |  | 
| 
| wari2011 | Повідомлення # 6 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 9 Статус: Offline | Шкіра коштує дорого, але воно того варте. |  |  |  |  | 
| 
| Todema | Повідомлення # 7 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 37 Статус: Offline | Якщо ви шукайте для себе стильні шкіряні вироби, тоді вам однозначно потрібно перед покупкою ознайомитися з ось цією інформацією - де фахівці розповідають, де і як правильно купувати елегантні вироби зі шкіри. |  |  |  |  | 
| 
| Aemal | Повідомлення # 8 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 3 Статус: Offline | клас |  |  |  |  | 
| 
| Путішественниця | Повідомлення # 9 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 5 Статус: Offline | Тут подивіться |  |  |  |  |