Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Сукня
Олівія Повідомлення # 1
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу змінити стиль. Виходжу на роботу, потрібно мати солідний вигляд. І хочу своєму образу додати жіночності. Де ви купуєте сукні? Ходите по магазинах чи шукаєте в інтернеті?

Barbara Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Зараз мало жінок ходять у сукнях, у спідницях. Чомусь усі вважають, що потрібно, щоб було зручно, і обирають джинси та светрик. Я більше прихильник елегантного, класичного стилю. Тому частіше обираю сукні. Купити можна їх, де вам зручно. Куди більше ходите, там і вибирайте. Якщо цікавить якийсь певний магазин України, можна пошукати в інтернеті

Пушинка Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
А я вам скажу маленький секрет. Я зазвичай походжу по магазинах, поміряю все, подивлюся, що мені пасує, а що ні, визначуся з розміром, а потім купую в інтернеті. Так виходить набагато дешевше. Не дякуйте.

LadySnov Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Сукня має гарний вигляд. Дивно, що людям рідкість бачити жінок у жіночому вигляді. І всім здається це за рідкість. Автор, вам сподобаються сукні і ви не захочете одягати джинси.

Жоржетта Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Я взагалі не любитель ні суконь, ні спідниць. Ну не можу ходити навіть у колготках, почуваюся не комфортно. А на роботу завжди одягаю або блузу зі штанами, або якийсь брючний костюм. Повірте, і таке має бути в гардеробі в кожної жінки, робота якої вимагає офіційного стилю одягу. Ось собі пригледіла такий класичний жіночий брючний костюм А як вам? Автор, ви ж і собі такий можете купити, звісно, якщо він вам сподобається.

Ostira Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Свій гардероб намагаюся оновлювати частенько. Купую речі, як на ринку, так і в магазинах. Для мене шопінг, це відпочинок.))) Нещодавно купила собі на ринку костюм брючний, якість відмінна, ще й поступилися трохи, дрібниця, а приємно.

Kaveliya Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Якщо чесно, то я вже давно не ходжу по магазинах, а купую речі в інтернеті.  По-перше, вибір набагато більший, по-друге, ціни адекватні, а по-третє, часу на покупки витрачаєш менше.  Як на мене, то одні плюси від таких покупок.  Думаю, і вам варто спробувати

Mashkak Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Дуже красиві сукні

Патрісія Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
sad

Monika Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Я одягаюся вже кілька років в інтернет-магазину жіночого одягу "Fardi" Досить великий асортимент пропонують. Костюми спорт ,костюми класика,сукні вечірніх ,кардигани ,куртки.І мені ще подобається що весь асортимент у них як в ZARA але ціни адекватні і якість просто супер.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: