Сукня
|
|
Олівія | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу змінити стиль. Виходжу на роботу, потрібно мати солідний вигляд. І хочу своєму образу додати жіночності. Де ви купуєте сукні? Ходите по магазинах чи шукаєте в інтернеті?
|
|
| |
Barbara | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Зараз мало жінок ходять у сукнях, у спідницях. Чомусь усі вважають, що потрібно, щоб було зручно, і обирають джинси та светрик. Я більше прихильник елегантного, класичного стилю. Тому частіше обираю сукні. Купити можна їх, де вам зручно. Куди більше ходите, там і вибирайте. Якщо цікавить якийсь певний магазин України, можна пошукати в інтернеті
|
|
| |
Пушинка | Повідомлення # 3 |
Сержант
| А я вам скажу маленький секрет. Я зазвичай походжу по магазинах, поміряю все, подивлюся, що мені пасує, а що ні, визначуся з розміром, а потім купую в інтернеті. Так виходить набагато дешевше. Не дякуйте.
|
|
| |
LadySnov | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Сукня має гарний вигляд. Дивно, що людям рідкість бачити жінок у жіночому вигляді. І всім здається це за рідкість. Автор, вам сподобаються сукні і ви не захочете одягати джинси.
|
|
| |
Жоржетта | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я взагалі не любитель ні суконь, ні спідниць. Ну не можу ходити навіть у колготках, почуваюся не комфортно. А на роботу завжди одягаю або блузу зі штанами, або якийсь брючний костюм. Повірте, і таке має бути в гардеробі в кожної жінки, робота якої вимагає офіційного стилю одягу. Ось собі пригледіла такий класичний жіночий брючний костюм А як вам? Автор, ви ж і собі такий можете купити, звісно, якщо він вам сподобається.
|
|
| |
Ostira | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Свій гардероб намагаюся оновлювати частенько. Купую речі, як на ринку, так і в магазинах. Для мене шопінг, це відпочинок.))) Нещодавно купила собі на ринку костюм брючний, якість відмінна, ще й поступилися трохи, дрібниця, а приємно.
|
|
| |
Kaveliya | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Якщо чесно, то я вже давно не ходжу по магазинах, а купую речі в інтернеті. По-перше, вибір набагато більший, по-друге, ціни адекватні, а по-третє, часу на покупки витрачаєш менше. Як на мене, то одні плюси від таких покупок. Думаю, і вам варто спробувати
|
|
| |
Mashkak | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дуже красиві сукні
|
|
| |
Патрісія | Повідомлення # 9 |
Сержант
|
|
|
| |
Monika | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я одягаюся вже кілька років в інтернет-магазину жіночого одягу "Fardi" Досить великий асортимент пропонують. Костюми спорт ,костюми класика,сукні вечірніх ,кардигани ,куртки.І мені ще подобається що весь асортимент у них як в ZARA але ціни адекватні і якість просто супер.
|
|
| |