Подарунки для близьких
|
|
Сигвар | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Що зазвичай даруєте?
|
|
| |
Артес | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Та різні речі, дружині ось просто так Стартовий набір Eleaf iStick Pico Kit Hot Pink подарував, її брат розповів мені як вона хоче перейти на електронні сигарети і мені ця ідея сподобалася. Чому б не здійснити бажання коханої людини.
|
|
| |
Оверкод | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| хороший варіант
|
|
| |
ірина1990 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Мамулі на День народження замовила красивенний набір постільної білизни. До речі, хочу поділитися чудовим магазином домашнього текстилю timetextile.com.ua: купівлю роблю в них не вперше, ціни доступні та якість чудова.
|
|
| |
karin | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Сигвар ( ) Що зазвичай даруєте? Я люблю дарувати прикраси. Востаннє купував дружині на подарунок прикраси з магазину ТрендіФренд. Там продають прикраси зі срібла. Дуже хороший вибір і якість.
|
|
| |
vysoczkij | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У ТрендіФренд я замовляв дружині на подарунок шарми від Пандора. Дуже красиві маленькі прикраси зі срібла. Подивіться, і вам сподобається)
|
|
| |
MalinaJ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дякую. Зараз підбираю в ТрендіФренд шарми від Пандора. Красиві штучки. У магазині можна не дорого купити красиві прикраси.
|
|
| |
Тимохіна | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Ніколи не дарую близьким гроші. Завжди можна знайти цікаву, незвичну й оригінальну штучку в подарунок. Головне, запастися часом і терпінням
|
|
| |
TeplaVoda | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Тимохіна ( ) Ніколи не дарую близьким гроші. Завжди можна знайти цікаву, незвичну й оригінальну штучку в подарунок. Головне, запастися часом і терпінням Наприклад, дуже крута штука на подарунок - квадрокоптер, причому можна знайти на будь-який смак і гаманець. Наприклад, є бюджетні квадрокоптери Syma Я б і сама не відмовилася б від такого подарунка!
|
|
| |
Aleksandra555 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| у мене вічно ціла трагедія з цими подарунками...
|
|
| |
Лілія30 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Нещодавно шукала чоловікові на подарунок гарний годинник, натрапила на магазин Свісс-вотч, чудові репліки за доступними цінами, все виконано в найкращих традиціях, і причепитися ні до чого. Купувала чоловікові Хублот, але у них представлені всі можливі марки
|
|
| |
KarpQF | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ну для рідних подарунки потрібно вибирати з особливою уважністю і толком, особливо якщо дуже любите когось з рідних і він або вона любить цікавинки або захоплюється фотографуваннями тоді підійде така річ як КВАДРОКОПТЕР DJI MAVIC 3 PRO замовити можна на сайті dronestore ) Для рідних нічого не шкода, ціна то таке
|
|
| |
vladaффф | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Розвивай свій талант у фотографії разом з професіоналами! Наш курс допоможе тобі освоїти навички фото-мистецтва та створити неповторні знімки. ОБЕРИ свій стиль та розкрий свою креативність в новому форматі! Звертайтесь в Telegram до нашого менеджера @Mila_mias (https://t.me/Mila_mias) для уточнення будь-яких запитань!
|
|
| |
Tares | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Магазин "Алхімік" у Львові - це справжній рай для всіх, хто цікавиться езотерикою та духовним розвитком. Відвідавши цей заклад, я відкрив для себе світ загадок і можливостей. https://www.alhimik.com.ua/ Я впевнений, що всі, хто цікавиться езотерикою та духовним розвитком, знайдуть в цьому магазині багато цікавого та корисного. Місце багатого вибору на подарунки для кожного.
|
|
| |