Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Жіноче взуття
linaa Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Взуття для жінок, обговорюємо СП, Акції, знижки, ділимося порадами
Додано (21.02.2015, 22:50)
---------------------------------------------
Основні критерії вибору взуття для повних жінок Пишнотілим красуням слід вибирати взуття особливо уважно. Адже вибір невідповідної моделі здатний не тільки справити негативний візуальний ефект, а й нашкодити здоров'ю. Тому на першому місці має стояти критерій комфорту, а потім уже - зовнішній фактор. З практичного погляду взуття для повних має допомагати нести вагу тіла, забезпечувати стійкість і рівномірне навантаження на стопу та хребет. З естетичного погляду - подовжувати ноги і візуально витягувати силует вгору. Отже, існують загальні правила, дотримання яких гарантовано полегшить повним жінкам вибір взуття: - Каблук має бути досить стійким. Обирай моделі туфель чи чобіт, на яких тобі не доводиться балансувати, наче канатохідці. Така якість, як стійкість, досягається завдяки досить широкому каблуку середньої висоти. Однак не перестарайся - занадто масивний каблук може підкреслити повноту ноги. - Уникай гострих кутів. Взуття з квадратним або довгим гострим носом виглядає дещо грубувато, тоді як округлий акуратний носик додасть витонченості і твоїй фігурі. Взуття для повних жінок: як вибрати

Ljusinda Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Я купую собі і своїй родині взуття тільки в цьому інтернет-магазині "Obnovki", вже ось як рік їм не зраджую  smile  . Завжди гарна якість, класні продавці - все супер.

Irinka24 Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Цитата Lorelai23 ()
А де купуєте зазвичай брендові жіночі кросівки? Дівчата, діліться досвідом і рекомендаціями хороший інтернет магазинів. Мене ось зараз цікавлять кросівки Рібок і Адідас.
Хто як, а я довіряю поки тільки одному інтернет-магазину, через який можна завжди купити оригінальної якості кросівки. Це мультибрендовий інтернет магазин Снікер студіо.
Я ось нещодавно вирішила купити собі жіночі кросівки Reebok у них. Раніше купувала адідаси і найк в цьому магазині. Завжди дуже задоволена покупками у них. Тут можна побачити новітній асортимент, високу якість і відмінний сервіс.
Дуже зручно те, що можна замовити післяплатою і приміряти на Новій пошті. Тому що взуття без примірки не купую. Приміряти взуття перед покупкою потрібно обов'язково, я вважаю.

belsta Повідомлення # 4
Рядовий
Взуття, яке натирає, це не тільки не зручно, але й загрожує розвитком різних проблем зі стопами. Для запобігання появі мозолів необхідно вибирати взуття за розміром з натуральних матеріалів. Але нерідко проблеми виникають і при носінні якісних туфель. Почитайте- https://mamabook.com.ua/yak-zrobyty-shchob-vzuttia-ne-natyralo/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: