Відгуки лікувально-діагностичний центр Артмедіуз
|
|
Fedora | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки лікувально-діагностичний центр Артмедіуз
Форумчани! Мені терміново потрібно здати аналізи, але не знаю куди звернутися. Хто-небудь був у діагностичній лабораторії "Артмедіуз"? Як там? Чи варто туди звертатися?
|
|
| |
Charitina | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Fedora, я здавала аналізи в "Артмедіуз" кілька місяців тому і залишилася дуже задоволена. Персонал ввічливий, усе чисто й акуратно, результати аналізів були готові швидко. Можу сміливо рекомендувати!
|
|
| |
ElviraEl | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Згодна! Я теж користувалася послугами "Артмедіуз" і можу сказати, що це найкраща лабораторія в місті. У них дуже широкий спектр аналізів, ціни доступні, а результати завжди точні.
|
|
| |
JuliaJu | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Так, я теж тільки позитивно можу відгукнутися про "Артмедіуз". У мене був складний випадок, було потрібне термінове дослідження, і вони впоралися просто чудово.
|
|
| |
YanaYo | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А я здавала там аналізи по вагітності. Усе зробили швидко, акуратно, результати потім докладно пояснили. Персонал дуже уважний і ввічливий.
|
|
| |
AliceAstral | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Артмедіуз" - це просто знахідка! У них не тільки великий вибір аналізів, а й дуже зручний сервіс. Можна записатися онлайн, результати надсилають на електронну пошту.
|
|
| |
45Valentina | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я теж нещодавно здавала аналізи в "Артмедіуз" і залишилася дуже задоволена. Ціни у них одні з найнижчих у місті, а якість послуг на висоті.
|
|
| |
Gulnara | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дівчата, а можете залишити координати "Артмедіуз"?
|
|
| |
YanaYo | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| "Артмедіуз" знаходиться за адресою: м. Одеса, вул. Богдана Хмельницького, 24, каб.7. Телефони: 0 800 308 818, 048 734-93-95. Є також Viber: (068)147-49-52.
|
|
| |
EvaEpic | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Спасибі велике за рекомендації! Обов'язково звернуся в "Артмедіуз", щойно знадобиться.
|
|
| |
ZinaidaZe | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я теж хочу сказати спасибі за цей чат! Завдяки вам дізналася про "Артмедіуз" і тепер буду здавати аналізи тільки там.
|
|
| |
ЛунаСвітлана | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дівчата, я вже кілька років користуюся послугами "Артмедіуз" і можу з упевненістю сказати, що це найкраща лабораторія в Одесі. Персонал там просто супер, завжди допоможуть, підкажуть.
|
|
| |
Аме_лія | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| І в мене тільки позитивні враження від "Артмедіуз". Аналізи завжди готові вчасно, результати точні. Ціни доступні.
|
|
| |