Артмедіуз аналізи відгуки
|
|
Bella | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Артмедіуз аналізи відгуки
Доброго вечора! Мені терміново потрібно здати аналізи, а куди бігти - не знаю. Може, хтось порадить хорошу лабораторію? Чула про "Артмедіуз", але не знаю, чи варто туди звертатися.
|
|
| |
Fluffy | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Bella, я здавала аналізи в "Артмедіуз" і залишилася дуже задоволена! Персонал ввічливий, все чисто й акуратно, ціни прийнятні. А головне - результати аналізів були готові дуже швидко і виявилися точними.
|
|
| |
Nessa | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж в "Артмедіуз" ходила - жодних нарікань! Аналізи роблять швидко, якісно, персонал дуже уважний і завжди готовий допомогти.
|
|
| |
Enigma | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Згодна з дівчатками! "Артмедіуз" - це найкраща лабораторія в місті, на мій погляд. Там не тільки все по вищому розряду, а й ціни одні з найнижчих.
|
|
| |
Lemon4ik | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я здавала в "Артмедіуз" аналізи крові. Усе пройшло чудово! Медсестра - просто супер, взяла кров без єдиного синця. Результати були готові вже наступного дня.
|
|
| |
Coco | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А я в "Артмедіуз" робила УЗД. Обладнання там новітнє, лікар дуже тямущий усе пояснив і навіть фотографії на руки видав.
|
|
| |
Iguana | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| "Артмедіуз" - це просто знахідка для мам! Там є дитячий куточок, де малюки можуть погратися, поки батьки здають аналізи. Персонал до дітей дуже доброзичливий.
|
|
| |
MeLisa | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я живу далеко від центру, але все одно їжджу в "Артмедіуз". Там просто немає рівних за якістю обслуговування і точністю аналізів.
|
|
| |
Lиsичка | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчата, а можете залишити координати "Артмедіузу"?
|
|
| |
Lemon4ik | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| "Артмедіуз" знаходиться на Богдана Хмельницького, 24, каб.7. Контактні телефони: 0 800 308 818, 048 734-93-95. Є Viber: (068)147-49-52.
|
|
| |
CJIoHuK | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дякую за відгуки! Обов'язково сходжу в "Артмедіуз".
|
|
| |
Каби | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я теж завдяки цьому чату дізналася про "Артмедіуз". Нещодавно здавала там аналізи - все супер! Тепер буду тільки туди ходити.
|
|
| |
lopata | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую за цей чат! Тепер я знаю, де можна здати аналізи швидко, якісно і недорого.
|
|
| |