Салон краси FAVORI в Одесі відгуки
|
|
Ілона25 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Салон краси FAVORI в Одесі відгуки
Дівчата, хто звертався в салон Феворі, якими відгуками можете поділитися про цей салон? Я думаю записатися на процедуру, але хочу дізнатися вашу думку.
|
|
| |
Краля | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я відвідувала салон FAVORI кілька разів і щоразу залишалася задоволена! Майстри там відмінно роблять манікюр і педикюр, атмосфера приємна, ціни адекватні.
|
|
| |
ЛейлаКо | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Мені дуже сподобалося їхнє нарощування вій. Результат виглядав природно, і вії трималися довго. Рекомендую!
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я робила у них фарбування волосся і стрижку. Майстер чудово зрозумів мої побажання і результат перевершив очікування. Дуже задоволена!
|
|
| |
Леда | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Завжди ходжу до них на масаж обличчя та шиї. Це просто неймовірно розслаблювальний процес, після якого шкіра має свіжий і зволожений вигляд.
|
|
| |
Кирьяна | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я пробувала у них процедуру бразильського кератинового випрямлення волосся. Результат був приголомшливим! Волосся стало гладким і блискучим, і я більше не витрачаю багато часу на укладку.
|
|
| |
Міра20 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Мені подобається їхня послуга макіяжу. Майстри справді талановиті, вони вміють підкреслити індивідуальні риси обличчя та створити неповторний образ.
|
|
| |
Лія | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я робила у них класичний манікюр з покриттям гель-лаком. Результат просто ідеальний! Манікюр тримався без сколів і тріщин дуже довго.
|
|
| |
Нана | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Як можна записатися в цей салон? І де він розташований точно?
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Контактний телефон салону 0965172928, він знаходиться на Великій Арнаутській 1. Просто зателефонуйте і запишіться на зручний для вас час!
|
|
| |
Мімозаа | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Я почула про салон FAVORI на цьому форумі і вирішила спробувати. І не пошкодувала! Майстри дійсно професіонали своєї справи, і атмосфера в салоні дуже приємна.
|
|
| |
Психея | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дякую за рекомендацію! Я теж звернулася в цей салон після прочитання відгуків тут, і тепер я їхній клієнт постійний. Дуже рада, що знайшла таке місце!
|
|
| |
Мелісса | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Вперше спробувала їхні послуги з догляду за нігтями, і результат мене порадував. Тепер це мій постійний салон!
|
|
| |