Fallout 3
|
|
Homa | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Віднедавна дико зафанатіла на третю частину (для 4 поки що процесор тугий). Хтось на форумі в неї ще грає?
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Новий Fallout - це чудова RPG. У неї є свої недоліки, але всі вони дуже дрібні й незначні. Тут вам великий світ, атмосфера і прекрасні діалоги.
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Гра просто супер, хоча коли качав тут http://pc-torrents.com/ перші дві частини, думав це не надовго, але після проходження цього додатка я, так скажемо, зарядився хорошими враженнями. Що стосується інтересу гри так він тут повністю присутній. Гра цілком інтригуюча і реальна. Це саме той фолаут 3, якого я чекав усі ці 10 років.
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я на приставці з сином рубаюся в цю гру, теж з розуму від неї сходимо.
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Uuuu ( ) Новий Fallout - це чудова RPG. У неї є свої недоліки, але всі вони дуже дрібні й незначні. Тут вам великий світ, атмосфера і прекрасні діалоги. Теж у захваті від гри. А які недоліки особисто ви помітили?
|
|
| |
Порох | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Гра відмінна. Розробники явно вивчали найбільш популярні моди до F3 і FNV: WMX, WME, вразило будівництво бойових поселень, було збільшено кількість підземель і будівель для зачистки. Ми купили Fallout у http://skay.ua/318-igry/ Я взагалі вважаю, що серія ігор Fallout непохитно перебуває на вершині гори RPG ігор. До того ж це найвідоміша постапокаліптична гра в усьому світі. На мій погляд, безумовно це шедевр у світовій ігровій індустрії.
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 7 |
Майор
| Цитата Порох ( ) Гра відмінна. Розробники явно вивчали найбільш популярні моди до F3 і FNV: WMX, WME, вразило будівництво бойових поселень, було збільшено кількість підземель і будівель для зачистки. Ми купили Fallout у http://skay.ua/318-igry/ Я взагалі вважаю, що серія ігор Fallout непохитно перебуває на вершині гори RPG ігор. До того ж це найвідоміша постапокаліптична гра в усьому світі. На мій погляд, безумовно це шедевр у світовій ігровій індустрії. Згоден. Fallout - найкраща гра в RPG сегменті. Порівняно з Fallout NV, який я пере-проходив до виходу цієї гри, прогрес дуже сильний.
|
|
| |
kacuk | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Зачетна іграшка)
|
|
| |
fasters24 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| залікова це не те слово.... у неї варто пограти, щоправда проходиться вона не так вже й довго
|
|
| |
MaxFed | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Зашибісь ігруха, з англ версією свій інгліш прокачую.
|
|
| |