Простір Одеса відгуки
|
|
Феміда | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Пространство Одеса відгуки
Хочу придбати житло від будівельної компанії Пространство. Скажіть вам подобається якість квартир від цього забудовника? Як вони упорядковують прибудинкову прибудинкову територію?
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Мені подобається підхід будівельної компанії Пространство до своїх проєктів, приділяють увагу не тільки якісному будівництву, а й облаштуванню дворових зон.
|
|
| |
Filinn | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Мені подобається компанія Пространство тим, що вони будують за індивідуальним планом, а не за типовим, у них всі будинки мають незвичайний дизайн. Квартири всі комфортабельні і здаються вже з готовим ремонтом.
|
|
| |
Breezz | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я обрала квартиру від компанії Пространство, тому що в них окрема вентиляція кожної квартири, хороша звуко- і шумоізоляція. Також добре і зі смаком озеленюють прибудинкову територію. Є автономне енергозбереження повністю на весь будинок.
|
|
| |
Dennn7 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Брали двокімнатну на Нєдєліна. Задоволені. Гарне планування. Інфраструктура в районі непогана + внутрішня своя хороша. Ціна за метр була більш ніж адекватна. Принаймні пропозицій схожих за таку ціну не знайшли.
|
|
| |
Bogddd | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Забудовник на тлі інших виграє насамперед ціною звичайно, по-друге квартири здаються вже з готовим ремонтом. У всіх об'єктів у них зручне транспортне розташування. Зручні планування.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Розхвалювати не стану. До мене все написано вже. Квартири хороші, будинки красиві. У дворах багато дитячих майданчиків і турніків. На даний момент у квартирах дуже тепло. Сторонніх запахів і шуму в квартирі немає. Брали житлоплощу на Розкидайлівській, усім задоволений.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 8 |
Майор
| У мене батьки в ЖК на Донського собі квартиру придбали. Квартира зі зручним плануванням і чудовим видом з вікна. Дійсно, за такі гроші дуже хороший варіант. Я тепер чоловіка вмовляю і нам подивитися там квартиру.
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Давно обираю собі житло, зупинився поки що на 1-кімнатних апартаментах у ЖК на Донського. Але найбільше сподобалося, що апартаменти продаються вже з оздобленням "під ключ". Питання з ремонтом вирішено, як то кажуть.
|
|
| |
Nyusha | Повідомлення # 10 |
Майор
| У ЖК "Eco city" позитивно, зійшлися всі важливі критерії і тому я збираюся придбати тут квартиру: 1. Надійний забудовник 2. хороша екологічна обстановка. 3. відмінна транспортна розв'язка. 4. інфраструктура, школи і дитсадки в кроковій доступності.
|
|
| |
Venik | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підкажіть як зв'язатися з менеджером?
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 12 |
Майор
| Тримайте, номерок, дзвінки безкоштовні: 0800-755-820
|
|
| |
Snoww | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Вирішив вкластися в "Простір на 12 Фонтану", тому що будував його один з надійних забудовників. Це був головний критерій, тому що обіцяти можуть усі, а ось виконувати обіцянки під силу не кожному забудовнику. Хоч би яке було гарне місце забудови, хоч би яка була інфраструктура та екологія, якщо від початку поганий забудовник, то краще не зв'язуватися.
|
|
| |