Відновлені шини
|
|
Odessit | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відновлені шини Відновлені шини відгуки та обговорення
Подумав купити відновлені шини, ціна сподобалася, але почав шукати інформацію в інтернеті і побачив відео, де хлопець пояснює суть цього питання.
|
|
| |
Харлі | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| А скільки коштує таке відновлення? Я якось відновлював зимову шиповану гуму, але підсумок мені не сподобався - вона набагато гірше почала поводитися на льоду, а через деякий час, не більш як місяць минув, по колесах пішли шишки. Літню брав нову, в магазині з адекватними цінами infoshina.com.ua/shiny/letnie , вибрав Росаву - все ж таки краще, ніж відновлена брендова.
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Ні, я пас.
|
|
| |
Kijora | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Думаю, краще доплатити і взяти нову гуму, ніж відновлену, яка ще не відомо скільки прослужить...
|
|
| |
MissMarpl | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Та годі, на відновленій гумі ви скоро будете відновлювати автомобіль і власні кістки. Купіть нормальну гуму і не партеся, здоров'я і автомобіль все одно дорожче.
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Ні-ні-ні-ні! Я не маю наміру їздити на латаних-перелатаних колесах, я краще куплю нову гуму nokian , віддам тих кілька гривень і буду себе нормально почувати. Так що ваші послуги мені не потрібні.
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Та ну так, я взагалі купівлю вживаних шин не підтримую! На безпеці економити не варто! У мене чоловік навіть свою до кінця не стирає, а вчасно купує нову.
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Їхала з Києва на Харків і потрапила у величезну яму... Погнула диск і з'явилася грижа на шині. Є сенс відновлювати?
|
|
| |
MaZeX | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Не думаю, що є резон вам вкладатися в ремонт поточних коліс. У плані безпеки це теж не надійно. Бідні наші машини, складно протистояти такій кількості ям на дорогах. Я б вам рекомендував взяти нормальні шини, наприклад Goodyear Бажано з максимально високим профілем і шириною гуми, щоб хоч якось перелітати ями. У вас позашляховик або легкове авто? Також ідеально ще б поставити великі диски.
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Солідарна з Іриною. Після когось доїжджати на старій гумі це жесть. Це означає - не поважати себе!
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Nissan Qashqai новенький. Шкода, що на ньому стояли легкосплавні диски((( Колеса начебто і так здорові, якщо не помиляюся на R17. Поки що на запасці їжджу, але одне колеса псує весь вигляд машині. Хоча на водіння це не впливає.
|
|
| |