Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Відновлені шини
Odessit Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Відновлені шини
Відновлені шини відгуки та обговорення

Подумав купити відновлені шини, ціна сподобалася, але
почав шукати інформацію в інтернеті і побачив відео, де хлопець пояснює суть
цього питання.

Харлі Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
А скільки коштує таке відновлення? Я якось відновлював зимову шиповану гуму, але підсумок мені не сподобався - вона набагато гірше почала поводитися на льоду, а через деякий час, не більш як місяць минув, по колесах пішли шишки.
Літню брав нову, в магазині з адекватними цінами infoshina.com.ua/shiny/letnie , вибрав Росаву - все ж таки краще, ніж відновлена брендова.

Homa Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Ні, я пас.

Kijora Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Думаю, краще доплатити і взяти нову гуму, ніж відновлену, яка ще не відомо скільки прослужить...

MissMarpl Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Та годі, на відновленій гумі ви скоро будете відновлювати автомобіль і власні кістки. Купіть нормальну гуму і не партеся, здоров'я і автомобіль все одно дорожче.

Homa Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Ні-ні-ні-ні! Я не маю наміру їздити на латаних-перелатаних колесах, я краще куплю нову гуму nokian , віддам тих кілька гривень і буду себе нормально почувати. Так що ваші послуги мені не потрібні.

Irinka24 Повідомлення # 7
одеський форум
Підполковник
Та ну так, я взагалі купівлю вживаних шин не підтримую! На безпеці економити не варто! У мене чоловік навіть свою до кінця не стирає, а вчасно купує нову.

katuha Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Їхала з Києва на Харків і потрапила у величезну яму... Погнула диск і з'явилася грижа на шині. Є сенс відновлювати?

MaZeX Повідомлення # 9
одеський форум
Підполковник
Не думаю, що є резон вам вкладатися в ремонт поточних коліс. У плані безпеки це теж не надійно. Бідні наші машини, складно протистояти такій кількості ям на дорогах. Я б вам рекомендував взяти нормальні шини, наприклад Goodyear Бажано з максимально високим профілем і шириною гуми, щоб хоч якось перелітати ями. У вас позашляховик або легкове авто? Також ідеально ще б поставити великі диски.

Lorelai23 Повідомлення # 10
одеський форум
Підполковник
Солідарна з Іриною. Після когось доїжджати на старій гумі це жесть. Це означає - не поважати себе!

katuha Повідомлення # 11
одеський форум
Лейтенант
Nissan Qashqai новенький. Шкода, що на ньому стояли легкосплавні диски((( Колеса начебто і так здорові, якщо не помиляюся на R17. Поки що на запасці їжджу, але одне колеса псує весь вигляд машині. Хоча на водіння це не впливає.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: