Чохол у подарунок другу
|
|
Exiousle | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як думаєте, чи оцінить друг, якщо я подарую йому чохол у подарунок?
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Якщо ви подаруєте щось оригінальне, то напевно йому сподобається цей подарунок. Креативні чохли є на endorphone.com для найрізноманітніших марок телефонів.
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Думаю, чудовий буде подарунок. Я кілька разів дарувала такий подарунок, завжди вгадувала. Рекомендую на сайті хороший вибір, кожному до смаку підійде. Якщо не впевнені з моделлю телефону можна пошукати універсальні чохли. На сайті точно такі є, я замовляла.
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 4 |
Майор
| Цитата Exiousle ( ) Як думаєте, чи оцінить друг, якщо я подарую йому чохол у подарунок? можеш подарувати з якимось малюнком з гри, якою він захоплюється, або фото, де ви з друзями і т.д. Сестрі наприкінці липня подарував на 6+ айфон такий шкіряний оригінальний, різнокольорові не подобаються через те, що виглядає на яблуці жахливо
|
|
| |
Demin | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Якщо це не жлобський чохол за 10грн то оцінить.
|
|
| |
inna02 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Звісно оцінить, я своїй подрузі дарувала чохол, він їй дуже знадобився (нещодавно купила новий телефон), замовила чохол тут vseplus, доставили прямо за призначенням, а ще й знижку дали на другу покупку.
|
|
| |
1Віктор | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я своєму другові подарував на день народження класну чоловічу шкіряну сумку. Чудовий варіант знайшов у trade-city. Подарунок дуже другу сподобався адже річ якісна та оригінальна.
|
|
| |
Ulyan | Повідомлення # 8 |
Сержант
| я помітив, що останнім часом чоловіки майже не ходять з чохлами, в основному молодь і жінки.
|
|
| |
Монті | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Чохлом нікого не здивуєш, та й не всі чоловіки ходять з чохлами. Подаруйте йому Мобільний телефон Apple iPhone 7 Plus 256GB Black , такий подарунок ваш друг точно оцінить)) Сам із нетерпінням чекаю, коли з'явиться новинка Apple, хоч у кредит, але куплю. Воно того варте.
|
|
| |
Bonnita | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як на мене то це хороший подарунок
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Як пам'ятаєте, не все, що пов'язано з телефонами, це гарний подарунок, чи то бампер, чи ще щось. Я ось наприклад другу дарував таку блютус акустику. Він був задоволений, дуже зручна річ, особливо якщо ти молодий і красивий))
|
|
| |
Violetta_ | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Я думаю, це буде гарним подарунком, у моєї подруги 7 жовтня день народження, я теж замислююся, що ж їй подарувати, може теж чохол? Тільки з нашою з нею фоткою, на сайті https://zorrov.com/ в конструкторі можна таке зробити.
|
|
| |