Ipad Air 2
|
|
Uuuu | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Думаю ось купити Ipad Air 2 собі як подарунок на НР. Скажіть, варто того чи краще купити Андроїд?
|
|
| |
Racer | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Uuuu ( ) Думаю ось купити Ipad Air 2 собі як подарунок на НР. Скажіть, варто того чи краще купити Андроїд? Взагалі епплівська техніка хороша собою у всіх своїх проявах ))))
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Цитата Racer ( ) Взагалі епплівська техніка хороша собою у всіх своїх проявах )))) Це-то я знаю звичайно. Але ось мене мучать сумніви щодо поставленого мною запитання вище.
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Цитата Uuuu ( ) Це-то я знаю звичайно. Але ось мене мучать сумніви щодо поставленого мною запитання вище. Як користувач обох платформ, і Андроїд, і IOs, скажу вам, що техніка і програмне забезпечення від Apple в рази переграє Гугловські розробки. Варто тільки порівняти у відомому тесті Амтуту 6S Айфон, наприклад, ось такий з найближчими конкурентами, і вам цифри все скажуть краще, ніж літери, повірте мені і моєму багатому досвіду.
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Якщо гроші дозволяють, то беріть Айпад. Цій техніці ще не придумали рівних.
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Ipad
Цитата Uuuu ( ) Думаю ось купити Ipad Air 2 собі як подарунок на НР. Скажіть, варто того чи краще купити Андроїд? Будь-яка техніка зі знаком яблука краща за Андроїд.
|
|
| |
Порох | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Звичайно, Ipad. Ця техніка найкраща у своєму роді - найстильніша, найспритніша і найфункціональніша. Даруйте відразу з чохлом, можете чере personalcase іменний замовити. Андроїд - теж хороші гаджети, але вони все одно слабкіші за яблучні. Тут усе впирається в бюджет. Якщо гроші не сковують, то айпад - це дуже хороший, а головне, безпрограшний варіант подарунка.
|
|
| |
Applemir | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Найкращий планшет від apple, Ipad Air 2
|
|
| |
Kira66 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Погоджуся, що яблуко звісно краще за андроїд. Хоча до apple у мене був адроїд) Після придбання яблука, пам'ятаю, перший час не могла розібратися з програмами, тому що деякі, які підтримувалися в андроїді, - не підтримував Apple. Рік минув, звикла... місяць тому й акустику прикупила. Люблю коли музика голосніше))
|
|
| |