Привіт усім хто зараз тут. Я хочу купити нормальний чохол на iPhone 12 Pro. Хто знає, де їх реально знайти? Уже був у кількох магазинах, але нічого так і не підібрав.
А що тут складного? Зараз ви можете придбати такі чохли для iPhone 12 Pro Вони є в різному виконанні. Можна навіть купити ударостійкі моделі. Дійсно якісний чохол зможе захистити ваш телефон від можливих пошкоджень. Доставка можлива по всій Україні, а ціни на них не особливо великі
Ударостійкий чохол якраз для мене. Я постійно кидаю телефон. Уже довелося замінити захисне скло, оскільки воно лопнуло після падіння. Хоч екран не розбив
Візьміть чохол книжку. Він збереже нормальний вигляд вашого смартфона. Він точно прослужить вам довго. Зараз їх роблять під замовлення, і можуть на нього нанести будь-яке зображення
Тут є свої нюанси. Мені теж нещодавно подарували iPhone 12, тільки міні, я до нього аксесуари замовляла. Насамперед це чохол, звісно ж, а ще якщо ви керуєте машиною, раджу одразу купити тримач для телефону магнітний у машину, ось тут є такі. Але річ у тім, що до нього має бути і чохол спеціальний, з магнітною пластиною, вони там же на сайті є. Так що це потрібно враховувати відразу
Привіт усім хто зараз тут. Я хочу купити нормальний чохол на iPhone 12 Pro. Хто знає, де їх реально знайти? Уже був у кількох магазинах, але нічого так і не підібрав.
Ну я ось знайшов нормальні чохли для айфона, щоправда, у кожного своє розуміння що таке нормальний чохол)) Дивіться самі!!!