Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Допоможіть знайти
Рік Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім хто зараз тут. Я хочу купити нормальний чохол на iPhone 12 Pro. Хто знає, де їх реально знайти? Уже був у кількох магазинах, але нічого так і не підібрав.

Арбузов Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
А що тут складного? Зараз ви можете придбати такі чохли для iPhone 12 Pro Вони є в різному виконанні. Можна навіть купити ударостійкі моделі. Дійсно якісний чохол зможе захистити ваш телефон від можливих пошкоджень. Доставка можлива по всій Україні, а ціни на них не особливо великі

Рік Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Ударостійкий чохол якраз для мене. Я постійно кидаю телефон. Уже довелося замінити захисне скло, оскільки воно лопнуло після падіння. Хоч екран не розбив

Арбузов Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
На щастя я купив собі кнопковий телефон. За останній рік я розбив кілька смартфонів на роботі. Після цього дорогі телефони більше не купую принципово

Аслан Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Візьміть чохол книжку. Він збереже нормальний вигляд вашого смартфона. Він точно прослужить вам довго. Зараз їх роблять під замовлення, і можуть на нього нанести будь-яке зображення

Soniya Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Тут є свої нюанси. Мені теж нещодавно подарували iPhone 12, тільки міні, я до нього аксесуари замовляла. Насамперед це чохол, звісно ж, а ще якщо ви керуєте машиною, раджу одразу купити тримач для телефону магнітний у машину, ось тут є такі. Але річ у тім, що до нього має бути і чохол спеціальний, з магнітною пластиною, вони там же на сайті є. Так що це потрібно враховувати відразу

Tevangel Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Не ви че навіщо магніт, ще смарт попсує!

Adenj Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Цитата Рік ()
Привіт усім хто зараз тут. Я хочу купити нормальний чохол на iPhone 12 Pro. Хто знає, де їх реально знайти? Уже був у кількох магазинах, але нічого так і не підібрав.
Ну я ось знайшов нормальні чохли для айфона, щоправда, у кожного своє розуміння що таке нормальний чохол)) Дивіться самі!!!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: