Психолог Одеса вартість
|
|
Магдалина20 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психолог Одеса вартість
Добрий день! Скажіть, будь ласка, чи є у нас в Одесі хороший психолог для дорослих. Дуже потрібна ваша допомога і рекомендації.
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 2 |
Майор
| Можу порекомендувати Гончарову Тетяну Сергіївну і Козлова Яна Леонідовича - дуже гідні фахівці у сфері психології. Рекомендую!
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Дуже комфортний і привабливий фахівець. Структурний і "по справі". Не закопується в проблемі, а якось відразу дає суть розуміння проблеми і ясні кроки. Етичний і чуйний, але водночас психолог "з позицією". Це було важливо для мене, оскільки в деяких аспектах у мене було розпливчасте уявлення про "нормальність". Я отримала дуже грамотну консультацію і підтримку! Рекомендую Гончарову Тетяну Сергіївну!
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Досить швидко Тетяна Гончарова зрозуміла мою проблему, відкрила мені очі на мої внутрішні конфлікти.
|
|
| |
Caroline | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Дуже сподобалася консультація з Козловим Яном Леонідовичем, проблему було виявлено й озвучено одразу, хоча я навіть не знала з чого почати і як сформулювати причину звернення! Рекомендую!
|
|
| |
Агафонова | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Мені сподобався психолог Козлов Ян Леонідович. Розібрали всі ситуації, з чим я прийшла, і мені повністю допомогли усвідомити, що відбувається в моєму житті. Я залишилася задоволена.
|
|
| |
Ава | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Тетяна Сергіївна професійно і дохідливо підходить до проблеми, аналізує і доносить зрозумілою мовою. Однозначно раджу, хороший фахівець.
|
|
| |
Алія1994 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Козлов Я.Л. - чудовий фахівець, явно професіонал своєї справи, влучив у всі проблеми, дуже допоміг!
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Не особливо вірила в допомогу, і виявилося марно. Тетяна Сергіївна швидко вловила мою проблему, спрямувала думки зовсім в іншому напрямку. Згодна, що працювати мені треба над собою, не шукати причини проблем ззовні. Мені стало якось навіть легше. Рекомендую, я отримала реальну допомогу.
|
|
| |
Екаttерина | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Козлов Я.Л. - обізнаний психолог, доброзичливий фахівець. Однозначно забезпечив усвідомлення причин виникнення проблем і порядок їх вирішення.
|
|
| |
Бєляєва1993 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Розкажіть, як можна записатися на прийом до Гончарової Т.С. і Козлова Я.Л.
|
|
| |
Eremeeva | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 13 |
Майор
| Записатися ви можете за телефоном - 093 572 73 87, Ян Леонідович консультує під час особистої зустрічі в клініці Лікаріум.
|
|
| |