Реабілітаційний центр для залежних Одеса
|
|
ХристинаЯ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Реабілітаційний центр для залежних Одеса
Мій чоловік колишній спайсозалежний. Потрібно пройти реабілітацію в реабілітаційному центрі. Якщо ви знаєте хороший центр, напишіть, будь ласка. Дякую.
|
|
| |
ГолдаГ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені допомогли забути про наркозалежність у реабілітаційному центрі Діва. Я там проходила реабілітацію. Мені дуже сподобався реабілітаційний центр. У центрі працюють першокласні фахівці. Я повністю змінилася. Тепер у мене почалося нове життя без залежності. Я вам раджу звернутися по допомогу в реабілітаційний центр Діва.
|
|
| |
Тоша36 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Моїй дружині допомогли забути про ігроманію в реабілітаційному центрі Діва. Це прекрасний реабілітаційний центр. Після реабілітації вона повністю змінилася. У неї піднялася самооцінка і з'явилася мета в житті. Тепер у нас почалося нове і дуже хороше життя. Велике спасибі реабілітаційному центру Діва за підтримку і допомогу.
|
|
| |
Тимурка46 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я колишній наркозалежний. Мене назавжди позбавили цієї залежності в реабілітаційному центрі Діва. Я пройшов усі групові заняття та індивідуальні. Я переосмислив усе своє життя. Тепер я став іншим. Наркоманія - це ще не вирок, є сенс боротися за своє життя. У реабілітаційному центрі Діва вам обов'язково допоможуть.
|
|
| |
82Федя | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я більше не страждаю на ігроманію. У реабілітаційному центрі Діва, мені допомогли забути про цю проблему. Тепер я вільна і сильна людина. Мною більше не керує манія. Я став займатися спортом і веду активний спосіб життя. Я вам рекомендую звернутися в реабілітаційний центр Діва. Вони дійсно допомагають людям.
|
|
| |
Кирило1203 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я колишній наркоман. Тепер я став нормальною людиною. Я пройшов повний курс реабілітації від наркоманії в реабілітаційному центрі Діва. Це найкращий реабілітаційний центр. Мені допомогли позбутися наркоманії. Психологи показали мені, що є інше життя без залежностей. Я дуже вдячний реабілітаційному центру Діва за нове життя.
|
|
| |
Оленчик8 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Це жахливо бути залежною людиною. Мені допомогли забути про алкоголізм у реабілітаційному центрі Діва. У центрі працюють просто чудові хлопці. Я після реабілітації повністю змінилася. У мене почалося нове і щасливе життя. Велике спасибі кожному фахівцю з реабілітаційного центру Діва, за підтримку.
|
|
| |
555Танечка | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Реабілітаційний центр Діва - найкращий реабілітаційний центр. Мені допомогли забути про спайсозалежність. У мене повністю змінилися погляди на життя. Я почала займатися спортом і веду правильний спосіб життя. Величезна подяка за допомогу реабілітаційному центру Діва.
|
|
| |
4Люда4 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мого чоловіка алкоголіка, позбавили від алкоголізму в реабілітаційному центрі Діва. Він там пройшов повний курс реабілітації від алкоголізму. Результат просто чудовий. Він взагалі забув про алкоголь. Велике спасибі всьому колективу реабілітаційного центру Діва за неоціненну допомогу.
|
|
| |
Рая15 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Вам потрібно звернутися до реабілітаційного центру Діва. Це найкращий реабілітаційний центр. Там проходив реабілітацію від наркоманії мій чоловік. Я навіть не очікувала такого результату. Він став абсолютно іншою людиною. У нас почалося нове і прекрасне життя. Велике спасибі реабілітаційному центру Діва.
|
|
| |
Петечка36 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я хочу вас попросити, написати мені адресу реабілітаційного центру Діва. Потрібно пройти реабілітацію моїй сестрі від наркоманії. Я впевнений, їй зможуть допомогти в реабілітаційному центрі Діва. Дякую заздалегідь.
|
|
| |
ХристинаЯ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Велике всім спасибі за поради. Я відправлю чоловіка на реабілітацію до реабілітаційного центру Діва. Прошу вас написати адресу центру і номер телефону. Дякую за допомогу. Чекаю.
|
|
| |
Тоша36 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Реабілітаційний центр Діва знаходиться в місті Одесі на вулиці Відважних 1\6. Директор центру - Коваленко Ігор. Телефон 0976800008. Телефонуйте.
|
|
| |