Акушер Одеса Таїрове
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Акушер Одеса Таїрове Вітаю, звертаюся до Вас у пошуку акушера. Потрібні професійні. Порекомендуйте контактні дані досвідченого лікаря на основі свого досвіду або відгуків знайомих і близьких.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| В Одесі я не знайшла хорошого фахівця. Якщо співгромадяни порекомендують сходжу на прийом.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Я готова з Вами вступити в полеміку, бачила напевно два лікарі, які сто відсотків найкращі в цій професії і до кого можна приходити без ризиків за своє здоров'я. Це акушери Полюлях і Подолян.
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Хочу запевнити, що акушер Подолян професіонал своєї справи, Кесарів зробив шикарно, шовчик ідеальний. Дуже зобов'язана цьому лікарю.
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Хотілося б констатувати, що акушерка Полюлях найкраща, мої пологи пройшли без ускладнень. За наступною дитиною тільки до неї!
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Мої пологи приймав акушер Подолян А. І. Прокесерив чудово, без наслідків. Дуже вдячна йому і раджу всім.
|
|
| |
Inga1983 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Хочу запевнити, акушерка Полюлях О.О. - найкраща. Пологи пройшли дуже швидко. Народжувала другу дитину, є з чим порівнювати. Дівчатка, йдіть народжувати тільки до цього акушера, не пошкодуєте!
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дайте пораду, де ведуть прийом ці фахівці?
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Акушер-гінеколог Полюлях Оксана Анатоліївна, працює в пологовому будинку №5, вулиця Маршала Говорова 28, телефон 097-354-00-73.
|
|
| |
петра | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Акушер-гінеколог Подолян Олександр Ілліч, 7 пологовий будинок Одеси Космонавтів, 11б, телефон 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Спасибі, за коментарі, до найкращих лікарів у нашому місті.
|
|
| |