Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Малювання
Timon Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня всім. Моя дочка вирішила всерйоз зайнятися малюванням. Записалася на дитячі художні курси і тепер їй потрібно купити пензлі, фарби і багато що ще. Хто підкаже - де все це шукати?

Wetochka Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Яка молодець ваша дівчинка. Це дуже здорово, коли діти виявляють такий інтерес до творчості і вдвічі здорово, що ви підтримуєте в цьому свою доньку. А все необхідне купити не так вже й складно. Дивіться. вам просто потрібно знайти в Одесі хороший магазин для художників.

Alinia Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
У мене донька теж захоплюється малюванням, я їй навіть пропонувала піти в художню школу, а вона відмовилася. Каже, що їй ліньки. Але ж талант-то явно є! Як її мотивувати?

Milaha Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Ну ґвалтувати, я думаю, не варто. Не хоче якщо, то не потрібно її змушувати. Але ват якось м'яко підштовхнути не завадить. Може теж у магазин для художників зводити - глядиш, оченята і загоряться на такі товари

Kaveliya Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Будь-які дитячі товари можна знайти в інтернеті, ось,наприклад, на цьому сайті великий вибір . В каталозі знайдете товари для творчості, і малювання. А там вже вибирайте, що потрібно. Якщо чесно, то я вам трохи заздрю, ваша дочка просто розумниця, знайшла своє заняття. А мої діти тільки в комп'ютерні ігри грають, більше їх нічим не зацікавити. Нічим не займаються, ні які гуртки не відвідують, одним словом ледарі.

alisana Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Прикольненько.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: