Малювання
|
|
Timon | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго дня всім. Моя дочка вирішила всерйоз зайнятися малюванням. Записалася на дитячі художні курси і тепер їй потрібно купити пензлі, фарби і багато що ще. Хто підкаже - де все це шукати?
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Яка молодець ваша дівчинка. Це дуже здорово, коли діти виявляють такий інтерес до творчості і вдвічі здорово, що ви підтримуєте в цьому свою доньку. А все необхідне купити не так вже й складно. Дивіться. вам просто потрібно знайти в Одесі хороший магазин для художників.
|
|
| |
Alinia | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У мене донька теж захоплюється малюванням, я їй навіть пропонувала піти в художню школу, а вона відмовилася. Каже, що їй ліньки. Але ж талант-то явно є! Як її мотивувати?
|
|
| |
Milaha | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Ну ґвалтувати, я думаю, не варто. Не хоче якщо, то не потрібно її змушувати. Але ват якось м'яко підштовхнути не завадить. Може теж у магазин для художників зводити - глядиш, оченята і загоряться на такі товари
|
|
| |
Kaveliya | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Будь-які дитячі товари можна знайти в інтернеті, ось,наприклад, на цьому сайті великий вибір . В каталозі знайдете товари для творчості, і малювання. А там вже вибирайте, що потрібно. Якщо чесно, то я вам трохи заздрю, ваша дочка просто розумниця, знайшла своє заняття. А мої діти тільки в комп'ютерні ігри грають, більше їх нічим не зацікавити. Нічим не займаються, ні які гуртки не відвідують, одним словом ледарі.
|
|
| |
alisana | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Прикольненько.
|
|
| |