Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Люблю себе
ma2marina2na Повідомлення # 31
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Я люблю себе побалувати дорогою косметикою, приблизно 1 раз на рік. Ось, приблизно 2 місяці тому купила собі на цьому сайті (знайшла його суто випадково в інтернеті) Омолоджувальний набір засобів з пептидами Medi-Peel Bor-Tox Multi Care Kit і ось таких ось 10 Філерів для відновлення волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule

karinadzn Повідомлення # 32
одеський форум
Сержант
Цитата ma2marina2na ()
Я люблю себе побалувати дорогою косметикою, приблизно 1 раз на рік. Ось, приблизно 2 місяці тому купила собі на цьому сайті (знайшла його суто випадково в інтернеті) Омолоджувальний набір засобів з пептидами Medi-Peel Bor-Tox Multi Care Kit і ось таких ось 10 Філерів для відновлення волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule
Я раніше себе балувала якимись поїздками за межі країни, але зараз у зв'язку з обстановкою, можна і собою зайнятися, прикупити собі косметики або щось зі SPA-процедур

Марина888 Повідомлення # 33
одеський форум
Рядовий
Я теж люблю побалувати себе. Іноді купую круті ароматичні свічки, набираю ванну з крутою ароматизованою сіллю, беру книжку чи ноутбук і розслабляюся. Також щоб побалувати себе хочу в салони краси на масаж обличчя, або в медцентри на уколи гіулуронової кислоти чи процедури дарсонваль.

• Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук: