Порадьте хорошу антивікову косметику
|
|
Лікаста | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порадьте антивікові засоби для втомленої шкіри 45+, які дійсно працюють. Викидаю на косметику купу грошей, а результату ніякого. Чи тільки салонні процедури зможуть дати помітний ефект? Шкіра суха, стала втрачати тонус, зморшки з'явилися, тьмяний колір обличчя...
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| А я не користуюся зараз кремами, перейшла на олії. У мене є олія виноградних кісточок, зародків пшениці, мигдальна олія, я їх чергую. Раджу спробувати
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Я іноді теж користуюся натуральними оліями, але сильно захоплюватися ними теж не варто, вони можуть сильно пересушити шкіру. У мене зараз один з маст-хевів - це корейський міст для обличчя з пептидами від Меді Піл, все літо ним користуюся, він дуже добре зволожує шкіру, заспокоює її, зморшки за рахунок інтенсивного зволоження розгладжуються, і, до речі, пігментація стала світлішою. Мені дуже подобається цей міст, це моє відкриття сезону
|
|
| |
LulaMir | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Мені взагалі подобається корейська косметика, у них якраз багато супер засобів в антивікових лінійках. Найкласніша з них - Sulwhasoo The History Of Whoo
|
|
| |
Oviramana | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я б на вашому місці підходила до питання комплексно, а не шукала одну чудодійну мазь! Так не буває! Якщо хочете добре виглядати, треба користуватися всією косметикою!
|
|
| |
marinalu | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я за корейську косметику, дуже якісна і дуже швидкий ефект
|
|
| |
Kaveliya | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Якщо креми не допомагають, то час сходити до косметолога і зробити різні процедури. Заодно проконсультуватися з фахівцем щодо косметики.
|
|
| |
Ostira | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Можу казати одне, що косметикою потрібно користуватися якісною. І бажано купувати оригінальну косметику, а не дешеву підробку. Я, наприклад, уже давно користуюся кремом для обличчя бренду Phytomer.
|
|
| |
Марина888 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я згодна з вами, на собі економити не варто. А чому вибираєте саме Phytomer? Я зараз хочу змістити мої доглядові засоби, оскільки сильно розчарувалася в компанії, продукцією якої користувалася раніше.
|
|
| |
ivankazhuk | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Спробуйте швейцарську косметику Valmont вона якраз антивікова.
|
|
| |
vladaффф | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Развивай свой талант в фотографии вместе с профессионалами! Наш курс поможет тебе освоить навыки фото-искусства и создать неповторимые снимки. Выбери свой стиль и раскрой свою креативность в новом формате! Обращайтесь в Telegram к нашему менеджеру @Mila_mias для уточнения любых вопросов!
|
|
| |