Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Жіноче вбрання
ludapos Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчата, де можна знайти вбрання на пишнотілих? Але щоб гарні були. Не можу знайти нічого нормального для себе.

Каришина Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
А де ходите, що не знаходите такий одяг? ТЦ багато, у кожному багато бутиків і там багато вбрання. Я завжди бачу такий одяг, коли вибираю собі щось. Може ви шукайте щось особливе? Класику може складно знайти, а все інше є.

Iziza Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Якщо не знаходите того, що хочете, то замовляйте пошиття. У моєї мами повнота і вона собі все шиє на замовлення-модниця. Хороших тканин у продажу багато є.

zozulya Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
В інтернеті шукали такі вбрання? Там можна знайти все на всіх - повірте. Але трохи часу доведеться витратити, щоб знайти щось класне. Є Інстаграм, є Кідстафф, є інтернет-магазини з великим вибором жіночого одягу великих розмірів Думаю, що ви точно собі щось підберете.

misterbin Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Мене також цікавлять різні торгові майданчики, інтернет магазини, де можна придбати такий одяг. Я шукаю для дружини оригінальну сукню в подарунок.

Nuclearjke Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Ищете идеальное платье, но ваш размер трудно найти в сетевых магазинах? Я советую вам посмотреть в магазине Уavshoke Там есть модные и женственные стили одежды для пышных женщин, которые любят моду, а также тем, кто только открывает для себя элемент моды. Сколько раз слышала, что не стоит носить короткое платье из-за своего размера, но здесь я подобрала оригинальную модь, которая подчеркнула все плюсы фигуры.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: