Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
де можна замовити домашній тортик?
Barbara Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
На жаль, крім шарлотки, я іншого пекти не вмію. З тістом возитися не люблю. Але так хочеться домашнього тортика, не покупного. Тим паче в мене скоро День народження. Підкажіть, де можна замовити домашній тортик?

Царевишна Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Так можна пошукати нескладні рецепти і самій спекти. Але на святах, звісно, краще замовити у майстрів, які спечуть торт, як то кажуть, закритими очима.

Олівія Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Не бачу різниці між магазинним тортом і домашнім. Можливо, тому що я ласун і мені не принципово, головне, щоб було смачно і солодко.

Луналікая Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Справжній гурман помітить різницю. Ті, хто вдома пече торт, намагаються використовувати натуральні продукти, а не замінники. Я кілька разів замовляла домашній торт у приватних кондитерів Крім того, що торт смачний, так ще й гарно прикрашений, згідно із запитуваною тематикою. Та й просто замовляла тістечка не приурочені до свята.

Партизан Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
У мене дружина починає готуватися до Дня народження доньки мало не за два місяці. Зараз стала практикувати замість торта капкейки з різними начинками і прикрасами. Донька не проти, а мені й поготів.

Катманду Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Автор, вам справді варто спробувати самостійно спекти торт. Повірте, там не все так складно. І з прикрасою можна щось придумати.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: