Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Маска для росту волосся
БілкаСтрілка Повідомлення # 31
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Я нещодавно зовсім в експериментальних цілях вирішила поміняти догляд за волоссям і повністю перейти на проф догляд, до того ж чисто випадково, відкрила для себе плацентарну косметику для волосся. Після того як зістригла косу, захотілося боп.....но він мені швидко набрид, довелося шукати способи швидко відростити волосся. І ось тут я знайшла те саме плацентарне диво, лосьйон Placen Formula з екстрактом плаценти і червоного перчика, і прошу зауважити, ЖОДНОГО ГРАММА СПИРТУ - ВОДНА ОСНОВА!
За рік мені вдалося відростити понад 20 см довжини (за умови, що кожні 2 місяці я освіжала кінчики), так ще й густота, таке враження, що додалася, та й узагалі волосся стало неймовірно крутим, у всякому разі, у мене такого ніколи не було!
P.s. Фото мого волосся на даний момент

Burinaya Повідомлення # 32
одеський форум
Сержант
хмм, цікаво

Sandra23 Повідомлення # 33
одеський форум
Рядовий
А я для себе знайшла таку класну процедуру, як Абсолютне щастя для волосся, це програма, в процесі якої в кілька етапів відбувається відновлення пошкодженого волосся зсередини навіть у найскладніших випадках. Дія препаратів Lеbel має властивість накопичуватися, тому з кожною наступною процедурою волосся буде ставати все міцнішим, еластичнішим, блискучішим і м'якшим. Я ходжу в Салон Краси Глянець, бо там чудовий сервіс і висококласні фахівці, рекомендую

AuraGroup Повідомлення # 34
одеський форум
Рядовий
Купую вітамін Е в аптеці й наношу на кінчики волосся. Змиваю шампунем.

Re4ka4 Повідомлення # 35
одеський форум
Сержант
У мене прекрасно і без масок ростуть.

InnaValz67 Повідомлення # 36
одеський форум
Рядовий
Я в маску додала муміє, і наношу після кожного миття на волосся. Маска у мене з мас-маркету. Ефект хороший, я задоволена. 10-15 хвилин тримаю, можна довше. яка пропорція в інтернеті багато інфи різної. Я купила 5 грам і в 240 мл розмішала.  Купувала в цьому маркеті.

karinadzn Повідомлення # 37
одеський форум
Сержант
Я брала Корейську Маску для пом'якшення волосся Masil 8 Seconds тут і Філер для відновлення волосся Masil 8 Seconds тут. Маску для пом'якшення волосся ви можете замовити спочатку в пробнику, якщо сподобається, то замовте повний об'єм, а якщо ні, то замовте інші пробники, подивіться.

ma2marina2na Повідомлення # 38
одеський форум
Сержант
Як усе-таки добре, що тепер можна купити пробники, а то ж як часом відбувається, купиш повну пляшку, а засіб тобі не підходить і що робити?

• Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук: