Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хочу перетворити хобі на бізнес
Mallinka Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Цікаво, чи є серед нас творчі люди, які зуміли перетворити своє хобі на успішний бізнес із гарним доходом? Розкажіть, які підводні камені очікують новачка на цьому шляху. Річ у тім, що я хочу виготовляти фотозони на замовлення. Це в мене начебто непогано виходить, бо рідним і знайомим уже давно роблю їх. Але хочеться перетворити це захоплення на власну справу. Підкажіть де шукати клієнтів і закуповувати матеріали вигідно?

LadySnov Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Це дуже добре що ви вирішили працювати самі на себе. Скажу що в наш час фотозони справді мають успіх і практично жодне свято без них не обходиться. Тому вже зараз починайте шукати клієнтів. Найпростіше це робити в соціальних мережах. Розкидайте оголошення по різних групах і прикріпіть до них фото ваших робіт. А матеріал звісно вигідніше оптом закуповувати. Думаю що для вашої творчості обов'язково знадобиться фоаміран.

Пушинка Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Дівчино, вам доведеться дуже постаратися, щоб привабити потенційних клієнтів, адже конкуренція в цій справі зараз велика. Ще скажу що вам краще брати участь у СП товару для рукоділля з Китаю. Так набагато вигідніше.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: