Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Основи вибору кальяну
Vannessa Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Якби ви були на моєму місці і вибирали б кальян, з чого почали? Можна відразу зайти в магазин і назвати бюджет на купівлю менеджерам чи так краще не робити? У кого які думки з цього приводу?

Martinna Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Менеджери часто радять нормальні речі, не всі такі, що б аби втюхати. А якщо бюджет обмежений, то хоч радь, то хоч ні, все одно не купиш.

АдаЗубцова Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Це ж кальян, а не машина. Відмінності в різних моделях будуть зовсім мінорні. Тому який кальян вам візуально сподобається, такий і замовляйте. Не варто гнатися за брендами і брати дуже дорогі моделі. Воно того явно не варте)

Лаки Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
А мені кальян друзі подарували, у мене тепер питання - який краще тютюн взяти для нього? Дивлюся, їх стільки в продажу - і виробників багато різних, і смаків, який взяти?

Лікаста Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Мені найбільше подобається Дарксайд Там можна купити його з доставкою по Україні, у них ціна вигідна і знижки є. У Дарксайд дуже багато різних смаків, усі не пробувала, звісно, це нереально, але дуже сподобався Bounty Hunter і Admiral Acbar, дуже раджу. Щоправда, це міцний тютюн, можливо, для початку краще буде взяти легкий

Quncie Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Не знав, що є правила

Kaddesime Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Коли я купував кальян, то читав відгуки покупців, так розумів, що краще, що гірше, у чому плюс, а в чому мінус!

Amalgama12 Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Мені подобається процес куріння кальяну, але в мене дуже болить від нього голова(((

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: