Основи вибору кальяну
|
|
Vannessa | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Якби ви були на моєму місці і вибирали б кальян, з чого почали? Можна відразу зайти в магазин і назвати бюджет на купівлю менеджерам чи так краще не робити? У кого які думки з цього приводу?
|
|
| |
Martinna | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Менеджери часто радять нормальні речі, не всі такі, що б аби втюхати. А якщо бюджет обмежений, то хоч радь, то хоч ні, все одно не купиш.
|
|
| |
АдаЗубцова | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Це ж кальян, а не машина. Відмінності в різних моделях будуть зовсім мінорні. Тому який кальян вам візуально сподобається, такий і замовляйте. Не варто гнатися за брендами і брати дуже дорогі моделі. Воно того явно не варте)
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А мені кальян друзі подарували, у мене тепер питання - який краще тютюн взяти для нього? Дивлюся, їх стільки в продажу - і виробників багато різних, і смаків, який взяти?
|
|
| |
Лікаста | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Мені найбільше подобається Дарксайд Там можна купити його з доставкою по Україні, у них ціна вигідна і знижки є. У Дарксайд дуже багато різних смаків, усі не пробувала, звісно, це нереально, але дуже сподобався Bounty Hunter і Admiral Acbar, дуже раджу. Щоправда, це міцний тютюн, можливо, для початку краще буде взяти легкий
|
|
| |
Quncie | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Не знав, що є правила
|
|
| |
Kaddesime | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Коли я купував кальян, то читав відгуки покупців, так розумів, що краще, що гірше, у чому плюс, а в чому мінус!
|
|
| |
Amalgama12 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мені подобається процес куріння кальяну, але в мене дуже болить від нього голова(((
|
|
| |