Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Про волосся
Solnechnaya Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Я ось що хочу запитати. Річ у тім, що в мене дуже довге густе волосся, але воно мені страшенно набридло. Все! Зважилася! Буду робити стрижку. Ось і подумала - може продати? Хто стикався - кажуть, за це непогано платять?

Flipper Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Як може набриднути довге волосся? Ні, ну я розумію, що це, напевно, не надто зручно, доглядати за ним складно, але повірте - чоловіки просто обожнюють жінок із довгим волоссям...

Rokan Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
У мене дружина минулого року стрижку зробила. Я як дізнався, що вона задумала - був страшенно злий. Ну не можна таку красу зістригати. А зараз уже звик. Виявилося, що їй дуже личить коротка стрижка

Milaha Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Ну звісно! Чоловіки ж зі своєї дзвіниці дивляться - їм усім подавай довговолосих красунь! Адже вони не думають про те, наскільки це складно і клопітно - доглядати за такою шевелюрою. А дорого-то як - ці нескінченні маски, бальзами, шампуні. Краще справді відрізати та й усе! Тим більше, що на цьому ще й заробити можна. Автор, ви ось можете подивитися за скільки можна продати волосся

Alinia Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Ні вже. Особисто я зі своїм волоссям ніколи не розлучуся. Так, клопітно, так, дорого, але ж це найголовніша і найяскравіша деталь зовнішності. Я від неї відмовлятися не хочу

Wetochka Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Я багато років ходила з довгим волоссям. Це така мука була - з розпущеним не виходить - воно плутається і заважає, а укладати щодня, це на півгодини довше вставати. У підсумку зробила стрижку і дуже задоволена

Sofochka Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Мені б ваші проблеми( Після пологів психанула, обрізала до плеча, досі нормально не можу відростити. Довге волосся, це ж прекрасно для дівчини.

Allusik Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Я теж вважаю, що гарне довге волосся - це дуже красиво! Так, воно потребує догляду, але зате результат того вартий! Потрібно просто хорошу косметику доглядову використовувати, тоді і з укладанням проблем не буде.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: