Про волосся
|
|
Solnechnaya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт усім! Я ось що хочу запитати. Річ у тім, що в мене дуже довге густе волосся, але воно мені страшенно набридло. Все! Зважилася! Буду робити стрижку. Ось і подумала - може продати? Хто стикався - кажуть, за це непогано платять?
|
|
| |
Flipper | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Як може набриднути довге волосся? Ні, ну я розумію, що це, напевно, не надто зручно, доглядати за ним складно, але повірте - чоловіки просто обожнюють жінок із довгим волоссям...
|
|
| |
Rokan | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене дружина минулого року стрижку зробила. Я як дізнався, що вона задумала - був страшенно злий. Ну не можна таку красу зістригати. А зараз уже звик. Виявилося, що їй дуже личить коротка стрижка
|
|
| |
Milaha | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Ну звісно! Чоловіки ж зі своєї дзвіниці дивляться - їм усім подавай довговолосих красунь! Адже вони не думають про те, наскільки це складно і клопітно - доглядати за такою шевелюрою. А дорого-то як - ці нескінченні маски, бальзами, шампуні. Краще справді відрізати та й усе! Тим більше, що на цьому ще й заробити можна. Автор, ви ось можете подивитися за скільки можна продати волосся
|
|
| |
Alinia | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Ні вже. Особисто я зі своїм волоссям ніколи не розлучуся. Так, клопітно, так, дорого, але ж це найголовніша і найяскравіша деталь зовнішності. Я від неї відмовлятися не хочу
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я багато років ходила з довгим волоссям. Це така мука була - з розпущеним не виходить - воно плутається і заважає, а укладати щодня, це на півгодини довше вставати. У підсумку зробила стрижку і дуже задоволена
|
|
| |
Sofochka | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мені б ваші проблеми( Після пологів психанула, обрізала до плеча, досі нормально не можу відростити. Довге волосся, це ж прекрасно для дівчини.
|
|
| |
Allusik | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я теж вважаю, що гарне довге волосся - це дуже красиво! Так, воно потребує догляду, але зате результат того вартий! Потрібно просто хорошу косметику доглядову використовувати, тоді і з укладанням проблем не буде.
|
|
| |