Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Сковорідка - чавун чи кераміка?
ludapos Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 23
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібні нові сковорідки. Прості легкі не хочу вже - швидко дно деформується. Потрібно щось міцніше і довговічніше. Які будуть поради.
 
zozulya Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 39
Репутація: 0
Статус: Offline
Так для різних страв потрібно різні сковорідки купувати. Ви на сковорідці з тонким дном що смажите? Я тільки млинці, оладки, сирники, деруни. А для всього іншого використовую важкі моделі - ТМ Біол непогана.
 
Каришина Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 51
Репутація: 0
Статус: Offline
Керамічне покриття непогане, але служить така сковорідка 1-2 роки за умови дбайливого використання. І її не можна мити в посудомийці. Але вона досить міцна і на ній можна смажити майже без олії. У мене є одна для сирників і оладок.
 
Iziza Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 47
Репутація: 0
Статус: Offline
Мені зараз найбільше подобаються сковорідки з мармуровим покриттям - це тефлон із мармуровою крихтою. І зазвичай там 3 шари, що означає високу міцність і довговічність. Але це недешева сковорідка, якщо якісна. Ще може бути титанове, гранітне покриття теж чудове, але теж дороге. Чавунна має бути на кухні кожної господині - для тушкування підходить відмінно.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: