Сковорідка - чавун чи кераміка?
|
|
ludapos | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 23
Статус: Offline
| Потрібні нові сковорідки. Прості легкі не хочу вже - швидко дно деформується. Потрібно щось міцніше і довговічніше. Які будуть поради.
|
|
| |
zozulya | Повідомлення # 2 |
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 39
Статус: Offline
| Так для різних страв потрібно різні сковорідки купувати. Ви на сковорідці з тонким дном що смажите? Я тільки млинці, оладки, сирники, деруни. А для всього іншого використовую важкі моделі - ТМ Біол непогана.
|
|
| |
Каришина | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 51
Статус: Offline
| Керамічне покриття непогане, але служить така сковорідка 1-2 роки за умови дбайливого використання. І її не можна мити в посудомийці. Але вона досить міцна і на ній можна смажити майже без олії. У мене є одна для сирників і оладок.
|
|
| |
Iziza | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 47
Статус: Offline
| Мені зараз найбільше подобаються сковорідки з мармуровим покриттям - це тефлон із мармуровою крихтою. І зазвичай там 3 шари, що означає високу міцність і довговічність. Але це недешева сковорідка, якщо якісна. Ще може бути титанове, гранітне покриття теж чудове, але теж дороге. Чавунна має бути на кухні кожної господині - для тушкування підходить відмінно.
|
|
| |