Допоможіть відгуками про юристів
|
|
Olga902 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Добрий день, шукаю юриста з аліментів і зіткнулася з тим, що юридичних фірм дуже багато, а хто з них надійний зрозуміти складно. Допоможіть, будь ласка, хто стикався з цим, розкажіть, хто Вам допоміг. Дякую
|
|
| |
Наталка-Ромашка | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Здрастуйте, співчуваю Вам, розлучення та аліменти - це завжди емоційно важкий період, а вибір адвоката тільки ускладнює цей період. Сама зіткнулася з цим усім 1,5 роки тому, мені допоміг тоді адвокат Андрій з юридичної компанії Avron. Він виявився чудовим фахівцем і допоміг мені з усіма юридичними моментами справи так, що я ні про що не переживала. Якщо захочете, напишіть мені в приват, я дам номер телефону адвоката.
|
|
| |
Нісса | Повідомлення # 3 |
Сержант
|
|
|
| |
KateW | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А мені потрібно було прийняти на роботу іноземця в Україні, що по суті непросто, тому я звернулася до відомої компанії "Правова допомога" і вони дуже швидко вирішили питання. Юристи компанії з'ясують всі деталі Вашої діяльності та допоможуть отримати саме той комплект дозвільних документів, який Вам потрібен. Також підкажуть Вам оптимальний алгоритм дій і самостійно складуть шаблон Заяви та допоможуть з розробкою проекту трудового договору.
|
|
| |
LilyMarch | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лучше всего работают и предоставляют свои услуги https://silnytskyi.partners/ru адвокаты и юристы Одесса из адвокатского объединения "Сильницкий и Партнеры" . У них всех большой опыт работы, и они могут вам помочь разобраться в любой юридической проблеме. Я и сама только им доверяю последнее время, мне они помогли решить не одну сложную ситуацию в мою пользу.
|
|
| |