Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вентиляція у квартирі
Alexin Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Розкажіть, як ви вирішили у себе питання вентиляції у квартирі. Будинок у нас старий, повітропроводами ніхто не займався і займатися не буде. За допомогою кондиціонера не особливо виходить розв'язати питання, постійні протяги і маленька дитина, на довго і часто не ввімкнеш.

Komkov Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Кондиціонер не виконує роль вентиляції. Я б радив все таки звернутися в проектно-монтажну фірму, щоб перевірили огляд вашої квартири, провели проектування вентиляції квартири Кондиціонер не виконує роль вентиляції. Я б радив усе таки звернутися до проєктно-монтажної фірми, щоб перевірили огляд вашої квартири, провели проєктування вентиляції квартири і підібрали необхідне, відповідне обладнання. На своєму прикладі можу розповісти варіант вирішення питання вентиляції саме у своєму випадку. У нас в квартирі встановлена припливно-витяжна вентиляція з рекуперацією тепла. Дане обладнання виводить вже відпрацьоване повітря з усієї квартири, але тепло його віддає свіжому, припливному, яке надходить з вулиці, що дуже актуально в холодну пору року. На функції рекуперації ми непогано економимо на своєму опаленні. Припливне повітря вже очищене від усіляких домішок, пилу, пилку і комах. Влітку припливне повітря ще й охолоджується. Загалом, вікна ми вже давно не відчиняли, як і не вмикали кондиціонер, просто немає в цьому потреби. і підібрали необхідне, відповідне обладнання. На своєму прикладі можу розповісти варіант вирішення питання вентиляції саме у своєму випадку. У нас у квартирі встановлено припливно-витяжну вентиляцію з рекуперацією тепла. Дане обладнання виводить вже відпрацьоване повітря з усієї квартири, але тепло його віддає свіжому, припливному, яке надходить з вулиці, що дуже актуально в холодну пору року. На функції рекуперації ми непогано економимо на своєму опаленні. Припливне повітря вже очищене від усіляких домішок, пилу, пилку і комах. Влітку припливне повітря ще й охолоджується. Загалом, вікна ми вже давно не відчиняли, як і не вмикаємо кондиціонер, просто немає в цьому потреби.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: