Як часто ви чистите/миєте дивани у вашому домі?
|
|
Senesy | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як часто ви чистите/миєте дивани у вашому домі?
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| За п'ять років якось жодного разу не чистили. Хіба що один раз, коли дитина помалювала диван фломастером.
|
|
| |
Порох | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Ми нещодавно оббивку міняли, перед цим, у принципі, ніколи не чистили диван.
|
|
| |
kamilla | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| ну у нас вже 3 роки стоїть і ми його не чіпаємо.)
Додано (17.12.2015, 22:19) --------------------------------------------- Хоча треба б від пилинки почистити.)
|
|
| |
Тимохіна | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| А навіщо її чистити, якщо немає ні плям, ні видимих забруднень? Якщо з'явилися якісь плями, то їх, головне, спробувати прибрати якомога раніше. Якщо відразу почати чистку, то можна обійтися ганчірочкою, змоченою в мильному розчині. Ми свій диван купували тут dommino.ua ще три роки тому, у нас він чистий, оббивка - жаккард. Його зовнішній вигляд практично не відрізняється від початкового. Так що не бачу необхідності чистити або мити диван без видимої на те потреби.
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я міняю оббивку раз на рік, все одно зсередини пил не дістанеш, а ми нею ж дихаємо!
|
|
| |
Veleta | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я пилососом щотижня роблю прибирання і все, оббивку не міняла ще.
|
|
| |
Aleksandra555 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| пилососом теж часто
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Я до свого дивана навіть боюся підійти з мокрою ганчіркою. Не знаю чим можна його чистити...
|
|
| |
Teloprimo | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| У мене один диван темного кольору, так я його взагалі жодного разу не чистила, бо видимих плям не було. А ось купила на takeandlive.com. блакитний диван. Дуже гарний, і спочатку думала, що будуть проблеми з його експлуатацією в плані плям, але, на мій подив, теж не сильно мазкий, мабуть текстильна оббивка чимось оброблена. Чохли від декоративних подушок, які йшли в комплекті, просто перу в машині.
|
|
| |
Todema | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Ми теж із чоловіком дуже довго шукали собі гарний диван у зал, як тут написано hronika.inf, вибір для любителя полежати, точніше диван вибирали для чоловіка. Він тільки-но його бачить, одразу в нього рефлекс вмикається лягає. Вибрали непоганий варіант у мебельок. Мені головне - що чоловік задоволений.
|
|
| |
ОлексійЛужний | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Під час прибирання пилососимо гарненько і нормально дивани себе "почувають". Теж саме стосується і крісел та стільців.
|
|
| |
Vest | Повідомлення # 13 |
Сержант
| теж тільки пилососом під час прибирання і все)
|
|
| |
Mihoo | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Навіть не пригадаю коли востаннє цим займалися
Додано (17.07.2017, 15:47) --------------------------------------------- Навіть не пригадаю коли востаннє цим займалися
|
|
| |
Маргорі | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Раз на тиждень проходжуся пилососом по них - цього цілком достатньо, щоб зібрати шерсть кота і крихти від печива. Якщо більш серйозне забруднення, беру Плямовивідник рідкий для тканин Vanish Gold Oxi Action і за годину прибираю всі плями. З мого досвіду - якщо в будинку є діти - не купуйте світлі меблі, намучитеся потім. Навіть якщо спочатку і здається, що будете стежити за ними))))
У нас у вітальні бежевий диван, на кухні світло-коричневий диван і в спальні два сірий крісла.
|
|
| |