Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Альтанка
mankurt Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Є в нас улюблена дача. Ми там щороку у відпустку приїжджаємо. Дуже любимо проводити в альтанці літні вечори. Але з освітленням усе ніяк не визначимося, а в темряві, щось зовсім сидіти не хочеться. Може, підкинете свої ідеї?

Кензо Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
А в чому проблема, власне? Проводку кинути треба, лампочку прикрутити. Це що так важко Головне, що б усе під дахом заховати. А то дощі пошкодять.

Варна Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Ну а як же сидіти в альтанці без багаття? Ось вам і освітлення. Навіщо, зайві деталі? Сам сік, як на мене. Я б додатковим освітленням не парилася. Аж самій до вас захотілося.

mankurt Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Я вам у сім дуже вдячний за поради. Уже на дачу захотів. Вирішу, що з освітленням і я вже там найближчим часом. Свіже повітря, свобода, що може бути краще.

Веллес Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Тут я згоден, треба проводку тягнути. Але мені здається, що просто лампочку прикрутити - дуже банально. Ніякої романтики. Може, вам варто спробувати щось інше? Наприклад. ось тут пропонують вуличні світлодіодні вуличні світильники тут Як на мене, варіант не поганий. Але дивіться самі, звісно Всього доброго вам!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: