Вікна
|
|
Veslo | Повідомлення # 1 |
 Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як можна красиво вписати вікна в інтер'єр?
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 2 |
 Підполковник
| Найкрутіше, що я бачив, це вітражні вікна! На сайті можна подивитися, вони вписуються куди завгодно, і виглядають реально круто!
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 3 |
 Підполковник
| Замовте собі кольорові вікна veka, під колір інтер'єру))) Ну ще можна форму незвичайну придумати.
|
|
| |
Happy | Повідомлення # 4 |
 Сержант
| Чув ВДС хороше поєднання ціна/якість,хоча не можу казати точно бо не ставив такі собі
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 5 |
 Підполковник
| Оформіть вікно красивою шторою, можете ще зробити кольорове вікно, потім можна ще жалюзі тканинні причепити, якісь декоративні підвіски, теж дуже добре прикрашають вікно.
|
|
| |
Ivazer | Повідомлення # 6 |
 Сержант
| Скиньте хоча б фото свого інтер'єру, як без цього можна зрозуміти?
|
|
| |
vorontsovanatulya | Повідомлення # 7 |
 Сержант
| Ми собі влітку балкон засклити хочемо, почитала про це статті, багато хто пише, що для цього найкраще підійде трикамерна профільна система глибиною 60 мм німецького профілю Рехау, що думаєте про такий вибір.
|
|
| |
DmitriyKulyabeshko11 | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Звертайте особливо пильну увагу на abrikaokon встановлення вікон!!! Останнім часом так вийшло, що тричі переїжджала, ну і ремонт робила - міняла двері, вікна тощо. Зіткнулася з тим, що далеко не всі компанії нормально роблять, хоча реклама у всіх "найкращі" "чудові". А ось не всі найкращі й чудові. Начебто замовляєш у крутих спеців, які давно працюють, а вони чесно, таку фігню роблять. Уявляєте мені вікна міняли - навіть піну стару толком не зчистили, просто куточки і нова піна. Та я здивувалася - ніякої гідроізоляції перед установкою підвіконь і укосів. Коротше біда. Я в процесі здобуття технічної освіти зі сніпами і ГОСТами справу мала, так ось - це кричуще порушення і заробляння грошей на перевстановленні. Піна руйнується швидко, якщо її не ізолювати. Перші молодці мені навіть силіконовим герметиком по периметру не пройшлися, сказали, не повірите - він у них закінчився, тобто я це далі сама робити повинна була! Коротше в Тюмені важко знайти нормальних віконників, дуже важко. Можу тільки ось цих хлопців порадити, вони за першими архаровцями переробляли і потім у наступній квартирі ставили, встановлення пластикових вікон - це не жарти, потрібно уважно вибирати спеців.
|
|
| |
серегА | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Насправді, досить просто купити хороші, якісні вікна і вони впишуться в будь-який інтер'єр. Вибирайте, щоб не були стекла подряпані. Ну врешті-решт, вікна це не фотошпалери, тож будьте простіше. До речі, можу підказати компанію, в якій можна купити хороші вікна Века, це тут. Перевірена компанія, швидко реагують на замовлення.
|
|
| |
Lola044 | Повідомлення # 10 |
 Сержант
| я собі замовила з ламінацією під дерево профіль wds
|
|
| |
marriii | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Дякую, корисно.
|
|
| |
OSTIUM_VENDITION | Повідомлення # 12 |
 Рядовий
| моя думка - необхідно замовляти вікна у виробника, який вже працює кілька років. Профіль, який використовується, - це, звісно, добре, але вікна називаються метало-пластикові, а який метал усередині і чи є він... питання з кількома невідомими. Ну і, звісно, потрібен хороший і якісний монтаж, з дотриманням усіх норм. І як говорилося вище - обов'язково герметики, силікон і обробка піни.
|
|
| |