Fenixx | Повідомлення # 16 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Потрібен комплексний підхід, однозначно. Як мінімум, хороший комплект вуличного відеоспостереження плюс сигналізація. Краще перебдіти, як то кажуть.
|
|
| |
Janna | Повідомлення # 17 |
 Сержант
| Я б рекомендувала поставити сигналізацію. Ось тут tss.com. , наприклад, адекватні ціни і хороша фірма, вони самі монтують сигналізацію, швидко виїжджають на місце. ми ставили сигналку від них рік тому, коли виїжджали у відпустку на два тижні і не було на кого залишити квартиру.
|
|
| |
LadyOD | Повідомлення # 18 |
 Рядовий
| Сигналізація - це лише частина захисту авто. Раджу поставити антиугінну систему! Приміром на ринку України ТОП є VAMPIRE LITE від VAM SYSTEM. Подивіться!
|
|
| |
Mavvik | Повідомлення # 19 |
 Рядовий
| Стоїть на авто VAM R1. Я так розумію, що VAMPIRE LITE новіша?
|
|
| |
Torin | Повідомлення # 20 |
 Рядовий
| Так, LITE новіша. Зараз вони її доповнюють ще й GPS трекером. Зателефонуйте хлопцям, дізнайтеся, багато нового з'явилося
|
|
| |
Jookl | Повідомлення # 21 |
 Рядовий
| Стоїть така на туарезі вже другий рік. За цей час без проблем працює зі штатною сигналкою, з останнього хочу доповнити тільки трекером gps. А так - чудове і недороге рішення, яке точно убезпечить авто.
|
|
| |
marriii | Повідомлення # 22 |
 Рядовий
| Дякую, корисно.
|
|
| |
OSTIUM_VENDITION | Повідомлення # 23 |
 Рядовий
| у квартиру - обов'язково сигналізаціяНу і для власного заспокоєння одну чи кілька ай-пі камер, завжди можна подивитись, що в домі відбувається. Зокрема, як поживають маленькі улюбленці )))
|
|
| |