Andromeda | Повідомлення # 1 |
 Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Я вирішила спробувати зібрати трохи грошей і найімовірніше хочу це робити в якійсь валюті. Але в якій саме поки що не знаю. Мені звично мати долар і євро, але чула, що майбутнє за біткоїном. Що скажете?
|
|
| |
Agafiya | Повідомлення # 2 |
 Сержант
| Для мене чомусь завжди було і є в пріоритеті долари. Найімовірніше, це повелося з давніх часів. А ось інтернет валюту поки що взагалі не визнаю.
|
|
| |
Tojarn | Повідомлення # 3 |
 Сержант
| У принципі багато хто живе за звичкою. І тільки одиниці можуть почати робити щось по іншому. Що стосується того, в якій валюті тримати гроші, то все залежить від суми ваших заощаджень. Я за те, що треба вкладати в біткоїн.
|
|
| |
Данислав | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| А я вважаю, що гроші мають працювати. І якщо є якийсь капітал, то його не у валюту треба вкладати, а в якусь справу. Ось тоді й жити можна спокійно.
|
|
| |
OSTIUM_VENDITION | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Згоден - гроші повинні працювати. Без роботи вони старіють і стають слабенькими - те, що можна було купити, припустимо, за 100 баків, зараз коштуватиме набагато дорожче. Біткоїн добре, але як то кажуть - не складати в один кошик. Інвестувати треба розумно, диверсифікуючи. Зараз іде війна і взагалі не відомо, у що вкладати, окрім як у себе і своє здоров'я.
|
|
| |