Kunglao | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мені потрібна ваша порада щодо того, як краще зробити освітлення на подвір'ї мого будинку, не знаю які лампи найкраще поставити, щоб освітлення було максимально ефективним, що порадите?
|
|
| |
Mezon | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Та що тут думати, вам просто потрібно поставити потужний прожектор, якщо вам потрібно отримати гарне і яскраве освітлення. Наприклад, подивіться тут на прожектор світлодіодний 500W, можливо, вам підійде така модель. До речі, світлодіодне освітлення в даний час вважається досить ефективним і надійним.
|
|
| |
Donowan | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Ще як варіант, можна поставити кілька потужних світлодіодних ламп навколо двору, це як альтернатива прожектору. Хоча прожектор це найоптимальніший варіант, але вирішувати тільки вам.
|
|
| |
Visant | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Зараз багато хто встановлює собі прожектори з датчиком руху, мені здається, це вельми вигідне рішення, адже в такий спосіб можна добре заощадити на споживанні електроенергії.
|
|
| |
Morisa | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Це так
|
|
| |
Чилім | Повідомлення # 6 |
 Сержант
| Які світильники найкращі для барної стійки?
|
|
| |
lukarelli | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Добрий день! Освітлення має велике значення для оселі, офісу чи кафе, ресторану! Хочу Вам порадити один магазин, я там собі теж купував різні освітлювальні предмети, там також є Світильники для барної стійки дуже великий вибір, ціни які Вас здивують та корисні матеріали. Бажаю гарних покупок та гарного настрою на весь день!
|
|
| |
Lola044 | Повідомлення # 8 |
 Сержант
| лед лампи на сонячних батареях - хороший варіант, не потрібно тягнути лінію електропередач
|
|
| |
marriii | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Дякую, корисно.
|
|
| |
OSTIUM_VENDITION | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| яке несподіване повідомлення: хочу підказати..., а так і пішов не попрощавшись, маю на увазі, не розкрив таємницю золотого ключика. (((Що за магазин, сайт... ну хоч якусь наводку!!!
|
|
| |