Timon | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго дня всім. Купив квартиру в Одесі, тепер треба думати про ремонт. Підкажіть - як краще зробити: наймати окремого фахівця на кожну роботу - ну там штукатурка, шпалери, підлога тощо, чи краще знайти фірму, яка все й одразу зробить?
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 2 |
 Сержант
| Ми окремо шукали, так замучилися тільки. Думали заощадимо, а на ділі вийшло, що один на іншого киває, типу він все зробив погано, тому і я не можу нічого зробити по нормальному. У підсумку ніхто не винен, ніхто ні за що не відповідає, а ремонт жахливий
|
|
| |
Alinia | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Ви дуже точно підмітили. У нас схожа ситуація була. Штукатурив стіни один, а шпалери клеїв інший. Усе криво навскіс і один на іншого киває. Загалом, ніколи так більше робити не буду
|
|
| |
Milaha | Повідомлення # 4 |
 Сержант
| Так, ви маєте рацію. Якщо хочете хороший, якісний ремонт, то моя вам порада - шукайте фірму, яка все робить під ключ. У цьому випадку вам буде все одно Вася чи Петя робив певну роботу - ви будете вимагати кінцевий результат.
|
|
| |
Allusik | Повідомлення # 5 |
 Сержант
| Я думаю, на олкс можна знайти майстрів на окремі роботи. Або ж є будівельні біржі, там можна теж знайти потрібних фахівців
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 6 |
 Лейтенант
| Дивлячись який ремонт робити - капітальний чи косметичний. Косметичний ми взагалі своїми силами влітку зробили, тільки запрошували сантехніка та електрика, бо там уже потрібен фахівець. І в будь-якому разі краще оздоблювальні матеріали купувати самостійно, щоб вам не накрутили на ціні.
|
|
| |
Lola044 | Повідомлення # 7 |
 Сержант
| Найкраще наймати одну бригаду, яка зробить весь обсяг робіт і буде намагатися з кожним етапом робіт, адже їй далі продовжувати.
|
|
| |
OSTIUM_VENDITION | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| ось тут кажуть - треба брати тільки фірму, вона буде відповідати за Петю, Васю... що сказати? з одного боку - думка здорова, тому що кожний наступний фахівець, який йде по черговості ремонтних робіт, буде кивати на попереднього(((( Я б найняв тямущого виконроба, завдання якого і нагинати Васю, Петю ... і Юлю з Машею теж))) Виконроб і буде тією самою фірмою "під ключ". А взагалі, необхідно приймати кожен етап робіт і не радувати 100% оплатою (або близькою до того) Контроль і аудит: без цього в ремонті нікуди!!!
|
|
| |