Який вибрати матрац?
|
|
Теща | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Наші діти живуть окремо, тому навіть не знаю що підказати - хіба що не економте на якості матраца для них. А собі ми взяли Матрац Come-for Лідер 160х200 см + Каркас Come-for Стандарт 200х160 см + 6 ніжок _for_lider_160x200_standart_200x160_set/p1749117/ , на нього якраз знижка була, та й фірма відома. Що можу сказати - непоганий, хоча я очікувала більшого ефекту.
|
|
| |
PogybaRadim | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Обираємо дитині матрац
|
|
| |
Grubijan | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Є матраци подвійні з розрахунком на різну вагу, тобто половина матраца на 80 кг, а інша половина на 150. Комбінації можуть бути різні.
|
|
| |
Женя1987 | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Ми купували матрац у Техномеб: вибір великий, допомагають підібрати, і в салоні завжди представлені матраци - можна посидіти і полежати, а не тільки з картинки вибирати
|
|
| |
kosandrina | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Кажуть, латексні найкращі
|
|
| |
Toffy | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Якщо потрібен матрац заходьте в каталог інтернет магазину "Магдек", тут представлений широкий асортимент на будь-який смак і бюджет. Є склад в Одесі з популярними моделями і розмірами. Всі товари з фабричною гарантією. Якщо виникли проблеми з вибором проконсультують без проблем.
|
|
| |
OSTIUM_VENDITION | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| вибір матраца - це нереально правильний і відповідальний момент. Як буде проходити сон і в якому стані прокинетеся - це дуже важливо. Пройдіться салонами, послухайте, що кажуть продавці, буде багато води і нахвалювання себе і своєї продукції, але з усього цього ви виберете необхідну інформацію. Як на мене, всякі зима/літо - маячня, основне - це жорсткість і відсутність деформацій. Я за підсумком взяв у Юсці 2 матраци. Один собі в спальню досить жорсткий, без пружин, з якоюсь піною і субстанцією, другий дитині - начебто за наповненням практично такий, але жорсткість за підсумком не влаштувала. Чув, що в тому ж Юську можна практично будь-який товар здати, я кажу про терміни, що далеко минули після 14 днів. Якісь гроші втратите, але це зручна фіча
|
|
| |