Irinka24 | Повідомлення # 1 |
 Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Усім привіт! Моя бабуся пішла з життя, і вона завжди висловлювала побажання бути кремованою після своєї смерті. Могли б ви порадити надійну організацію, що надає ритуальні послуги з кремації в Києві, з прийнятною вартістю?
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 2 |
 Підполковник
| Я глибоко поділяю ваше почуття втрати, оскільки бабусі завжди асоціюються з теплими спогадами про дитинство. Якщо вам потрібно обговорити питання кремації, я б хотіла запропонувати вам одну чудову рекомендацію щодо ритуальних послуг у цій галузі. Я сама зверталася до них, щоб влаштувати кремацію мого дідуся, і вони повністю задовольнили його побажання, бо він завжди бажав, щоб його прощальна церемонія пройшла саме так, як ми це зробили.
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 3 |
 Підполковник
| Моя бабуся була доброю людиною, але в неї були серйозні проблеми з серцем, які не змогли перенести всі труднощі, що відбувалися в країні. Чи можу я дізнатися у вас, яка ритуальна служба допомогла організувати кремацію для вашого дідуся? Заздалегідь дякую вам!
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 4 |
 Підполковник
| Скористалася я послугами ритуальної служби Олександра Прядка в Києві для кремації професіоналізмом і розумінням у цей важкий період для нашої родини.
Мені особливо сподобалося, як співробітники служби зустріли нас, надали детальні пояснення щодо процесу кремації та готові були відповісти на всі наші запитання. Вони зробили все можливе, щоб забезпечити нам комфорт під час цієї процедури. Крім того, ритуальна служба Олександра Прядка надала нам підтримку в організації пам'ятного заходу.
|
|
| |