Хороший сімейний лікар Одеси
|
|
Моніка | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший сімейний лікар Одеси
Добрий вечір. Потрібно укласти нову декларацію із сімейним лікарем, тому що за місцем проживання не влаштовує. Потрібен сучасний мобільний лікар, який проконсультує якщо потрібно з будь-якого питання. Порадьте, будь ласка.
|
|
| |
Роуз | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Добрий усім день! Уклала декларацію з Левіною Людмилою. Мене приємно здивувало ставлення лікаря до мене, уважний, грамотний фахівець, поставила правильний діагноз і призначила ефективне лікування! Її я можу сміливо рекомендувати!
|
|
| |
Клої | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дуже відрізняється від озлоблених лікарів міських поліклінік, чим мене вразила - уважністю, грамотністю, компетентністю та щирим заглибленням у проблему пацієнта. Лікування, яке мені прописувала Людмила Миколаївна, виявилося дуже ефективним і складалося з недорогих препаратів.
|
|
| |
Івга | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Прекрасна лікарка. Приємна, уважна, зайвого не призначає, завжди все детально розповість. Пощастило мені із сімейним лікарем!
|
|
| |
Алана | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лікар Левіна - людина на своєму місці, побільше б таких фахівців. Чуйність і професіоналізм, уважність і чуйність - це все вона. Лікування допомогло, про можливі залишкові явища попередила. Рекомендую!
|
|
| |
Елен | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я хворіла на ковід і лікувалася у цієї лікарки. Лікар завжди цікавилася моїм станом, дзвонила, запитувала. У наш час це така рідкість. Завжди була готова допомогти, докладе всіх сил і знань для лікування. Дуже компетентна, чуйна, людяна!
|
|
| |
Лама | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Людмила Миколаївна - це лікар від Бога, розумна, грамотна, завжди знайде потрібні слова для пацієнта. Її поради та призначення завжди виважені, виправдані й ефективні.
|
|
| |
Вівея | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Доктор Левіна Л.М. - дуже компетентний фахівець. Її вміння підійти до кожного пацієнта індивідуально, уважно, співчутливо - створює їй великий авторитет серед хворих. Багато хворих хочуть лікуватися саме в неї. Її призначення завжди ефективні, сучасні, ретельно продумані. Побільше б таких лікарів!
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 9 |
Майор
| У країні багато хороших лікарів, але таких одиниці. Мене з чоловіком Людмила Миколаївна знає і веде. Ми взагалі живі, напевно, завдяки їй. Мені здається, що зі своїм стетоскопом вона краще знає наші легені та кісточки, ніж рентген і МРТ. У своїй лікувальній практиці Людмила Миколаївна використовує як свій багатющий практичний досвід, так і новітні вітчизняні та зарубіжні методи діагностики та лікування.
|
|
| |
Ляда | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Проводить грамотне обстеження, ввічлива, сумлінно виконує свої обов'язки, що приємно дивує. Дійсно, фахівець своєї справи! Якщо й відвідувати сімейного лікаря, то тільки такого як Людмила Миколаївна. Побільше б таких лікарів, і наша медицина процвітала б.
|
|
| |
Мурка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Здраствуйте! залиште контактні дані Людмили Левіної?
|
|
| |
Клої | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Людмила Миколаївна приймає на Французькому бульварі 60 у клініці "Лікаріум", записатися в клініку можете за телефонами - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Інса | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Відмінний лікар, у наш нелегкий час приємно отримувати грамотне лікування.
|
|
| |