Сімейний лікар Одеса відгуки
|
|
люсія | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Сімейний лікар Одеса відгуки
Здрастуйте, форумчани! Мені хочеться почути від Вас рекомендації до грамотних сімейних лікарів. Дуже потрібно, чекаю Ваших рекомендації.
|
|
| |
Снігуронька | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Найнадійніший сімейний терапевт у нашому місті - це Левіна Людмила Миколаївна! Поставила одразу мені діагноз - менінгіт, коли звичайні терапевти поліклініки лікували від застуди! Завдяки її лікуванню обійшлося без ускладнень!
|
|
| |
Сафія | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Наш улюблений сімейний лікар! Я раніше взагалі не вірила в сімейних терапевтів, завжди вважала, що це такі лікарі, які про все і ні про що. Як правило, всі їхні рекомендації здатна людина сама собі призначити. Але після знайомства з Людмилою Миколаївною все змінилося! Це лікар із великої літери! Поставить вас на ноги за пару днів із застудою. Мене вберегла від запалення легенів, ходимо всією сім'єю, дуже вона нам подобається!
|
|
| |
Мекаела | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я дуже вдячна Людмилі Левіній, фахівець вона, як виявилося, чудовий, призначила лікування, за 5 днів я вже повністю здорова була, хоча зазвичай тижнів зо два не відпускає. Рекомендую. не пошкодуєте!
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Найкращий лікар. Уважний, завжди порадить потрібні ліки і препарати, які допомагають, тому що правильно поставлений діагноз. Рекомендую, лікар просто чудовий!
|
|
| |
Мімоса | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Людмила Миколаївна прекрасний фахівець, який дійсно ставить своїм завданням вилікувати пацієнта! Вдячна їй за професіоналізм, доброзичливий підхід і уважність! Лікуємося у неї всією сім'єю.
|
|
| |
неля | Повідомлення # 7 |
Майор
| Людмила Миколаївна дуже чуйна і добра людина! З яким би захворюванням до неї не звернувся, завжди уважно вислухає, призначить лікування, підбере ліки... Вона наш сімейний лікар, уся сім'я в неї проходить лікування. Ми дуже раді, що знайшли такого кваліфікованого фахівця!
|
|
| |
Офелія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Приєднуюся, цілком і повністю до попередніх відгуків. Була невимовно здивована професійному ставленню Людмили Миколаївни до моєї мами і захоплена її людськими якостями.
|
|
| |
Мері | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я завжди сприймала похід до лікаря як стрес, але, потрапивши до сімейного лікаря Левіної Л.М., я зустріла доброго, чуйного, а головне - грамотного фахівця, чудового лікаря, який любить свою роботу і володіє великими знаннями в галузі терапії.
|
|
| |
Симонна | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Лікар дуже хороший, чуйний, завжди допоможе, призначить лікування, дуже уважна, таких побільше лікарів, менше б усі хворіли.
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 11 |
Майор
| Дуже хочеться потрапити до цього лікаря, розкажіть як?
|
|
| |
Мімоса | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Людмила Миколаївна веде прийом у клініці Лікаріум на Французькому бульварі 60. На прийом потрібно обов'язково записатися - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
стева | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Чудова лікарка, прекрасний фахівець. У біді не залишить, уважна, хороша людина. Завжди можна розраховувати на допомогу.
|
|
| |