Людмила Миколаївна Левіна відгуки
|
|
Павла | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Людмила Миколаївна Левіна відгуки
Доброго часу доби! Цікавить сімейний лікар із клініки "Лікаріум" - Левіна Людмила Миколаївна. Яку інформацію про неї можете розповісти. Ви вважаєте її грамотним фахівцем? Які будуть ваші коментарі про цього лікаря.
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Хворіла я дуже давно, багато разів зверталася до різних фахівців, у різні клініки, призначали різне лікування, але воно було неефективним. Людмила Миколаївна провела огляд, обстеження і негайно приступила до лікування. Незважаючи на складнощі лікування, ефект був досягнутий відмінний.
|
|
| |
Маріанна | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дуже грамотний і уважний фахівець. Вислухала всі мої скарги, провела ретельний огляд. Заспокоїла мене і призначила лікування, яке допомогло вже найближчим часом! Ось таких грамотних фахівців мало в наших клініках!
|
|
| |
ОлесяО | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Це дуже уважний і грамотний фахівець, звертаючись до якого, я завжди відчуваю зацікавленість саме допомогти, розібратися в проблемі та призначити правильне лікування. Рекомендую!
|
|
| |
люсія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Проходила лікування у Людмили Миколаївни не так давно, результатом залишилася задоволена. Важливо для мене було те, що лікарка детально консультувала мене з усіх питань. Рекомендую. хороший фахівець.
|
|
| |
Ромашка | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Тривало турбували болі в животі, поміняла багато лікарів, поки випадково не потрапила на прийом до Людмили Миколаївни. Уважність і чуйність до проблеми пацієнта відразу розташувала до себе. Ніяких непотрібних обстежень. Тільки лікування "по справі". Рекомендую цього фахівця як компетентного і професійного лікаря.
|
|
| |
Ікра | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Людмила Миколаївна на прийомі дуже уважно поставилася до скарг, одразу порадила, які аналізи здати, що я і зробила негайно. Завдяки правильному лікуванню, швидко відновилася. Не хотілося б хворіти звичайно, але якщо раптом... То тільки до цього лікаря. Сімейний лікар Левіна грамотна, а головне, і дуже позитивна людина.
|
|
| |
Федора | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Спостерігаюся у Людмили Миколаївни Левіної. Завжди адекватне і грамотне лікування. Уважне ставлення до пацієнта. Зрозуміле пояснення діагнозу. Нічого зайвого не призначається. Раджу її всім!
|
|
| |
Ярана | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Спостерігаюся у неї вже кілька років, дуже грамотна, чуйна, доброзичлива, завжди вислухає уважно і завжди допоможе. Дуже висококваліфікований фахівець!
|
|
| |
петра | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Дуже хороший лікар! Чуйна, дуже уважна, доброзичлива. Інший сімейний лікар призначив антибіотик, але він не допомагав. Людмила Миколаївна відразу поставила правильний діагноз і призначила лікування. Протягом усього лікування допомагала і турбувалася про стан здоров'я.
|
|
| |
юджі | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Скажіть, будь ласка, як можна укласти з нею декларацію?
|
|
| |
Ромашка | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Телефонуйте в клініку Лікаріум і записуйтеся на прийом, ось номери телефонів клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
астра | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Відмінний лікар! Дуже ввічлива, уважна, компетентна, професіонал з великої літери. Завжди вислухає і дасть висококваліфіковані рекомендації щодо лікування. Побільше б таких лікарів у нашій медицині.
|
|
| |