Ендокринолог Одеса ціни
|
|
Афанасія1956 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ендокринолог Одеса ціни
Усім привіт, порадьте хорошого платного ендокринолога в Одесі. Буду дуже вдячна.
|
|
| |
Маргарита | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Понад 20 років страждаю на ендокринне захворювання, пов'язане з порушенням функції надниркових залоз. За цей час пройшла консультації багатьох ендокринологів. Не можу сказати, що всі вони були недобросовісними, але Догонова Марія Володимирівна з клініки Лікаріум - найкраща, і я відкрив для себе лікаря, який на порядок вищий за всіх попередніх фахівців. Крім доброго, чуйного ставлення до пацієнта, лікар має глибокі знання. Після лікування почуваюся набагато краще, практично здоровою людиною. Рекомендую цього фахівця!
|
|
| |
KoltsunIrina | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У мене проблеми зі щитоподібною залозою, тому Марію Володимирівну відвідую регулярно. Вона мені дуже подобається і як лікар, і як людина. Завжди уважна, ввічлива, тактовна. Завдяки її старанням я підтримую своє здоров'я в порядку.
|
|
| |
Aisun5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Кращого лікаря у сфері ендокринології я ще не зустрічав. Чудовий лікар!
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Якщо вас турбує щитоподібна залоза, не відтягуйте похід до Марії Володимирівни Догонової. Вона вам допоможе, навіть якщо здається, що ситуація плачевна. Переконалася в цьому на особистому досвіді й вам раджу!
|
|
| |
Інга | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Через спадкові причини я страждаю на ендокринне захворювання. Важко знайти "свого" фахівця, якому можна вірити. Марія Володимирівна довела свій професіоналізм. Це дуже грамотний лікар. Тепер я звертаюся до неї за порадою і довіряю її думці.
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Як на мене, так Догонова прекрасний ендокринолог! Марія Володимирівна розумна, цілеспрямована, відповідально займається своєю справою. Вміє домогтися прогресу в лікуванні пацієнтів із серйозними гормональними порушеннями - так у мене було.
|
|
| |
Kukuruzam | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Уперше за "походи" до різних ендокринологів, у т.ч. іменитих, зустріла в особі Марії Володимирівни справді такого лікаря, який думає, що правильніше і безпечніше призначити, а не шаблонно призначає все "за схемою". Крім того, лікарка дуже доброзичлива, уважна, тактовна - тому рекомендую!
|
|
| |
Домна | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Була на прийомі в Марії Володимирівни, залишилася задоволена. Людина обізнана, провідна, заспокоїла мої страхи. Рекомендую!
|
|
| |
Аризона | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Догонова Марія Володимирівна - чудовий фахівець, ендокринолог з великої літери. Допомагала не раз мені та моїм знайомим.
|
|
| |
Натусінька37 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчата. залиште контакти Марії Володимирівни.
|
|
| |
Домна | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Марія Володимирівна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, телефони клініки - 38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |
Зоня | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Професіонал своєї справи і чудова людина! Спостерігаюся вже не перший рік і дуже задоволена
|
|
| |