Ендокринолог Одеса вартість
|
|
анжеліна | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ендокринолог Одеса вартість
Цікавить справді професіонал-ендокринолог, а то ходила вже не до одного хваленого, всі кажуть різне і проблема не вирішена. Буду безмежно вдячна за контакти або будь-яку допомогу в пошуках!
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| На погляд грамотних ендокринологів в Одесі немає, була у багатьох, лікування поки безрезультатне.
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 3 |
Сержант
| І мені теж так здається, була у багатьох толку нуль.
|
|
| |
Xsantox | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мене цукровий діабет і я лікуюся у Догонової Марії Володимирівни. Вона хороший, уважний лікар. Її лікування мені дуже допомагає і значно полегшило мені життя. Її я можу рекомендувати!
|
|
| |
Marchh | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Якщо у вас цукровий діабет, то навряд чи знайдете лікаря кращого, ніж Догонова. Її лікування повернуло мене до нормального життя, і вірю, що буде ще краще. Раджу вам до неї звернутися.
|
|
| |
МарьяNа | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я тривалий час не могла знайти причину свого поганого самопочуття. Подруга порадила проконсультуватися у досвідченого ендокринолога. Так я потрапила на прийом до Догонової М.В. Цей чудовий фахівець. Вона призначила кілька аналізів і з'ясувала причину. Тепер почуваюся значно краще, менше втомлююся. Вдячна прекрасному фахівцю і рекомендую!
|
|
| |
Малта | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Важка форма хвороби мучить мене все життя. Тільки хороший лікар допомагає мені справлятися. Тепер це доктор Догонова.
|
|
| |
vera67 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Шукала хорошого фахівця - ендокринолога. Колега по роботі порадив Марію Володимирівну Догонову. Вона дійсно відмінно розбирається в проблемах щитовидної залози і на професійному рівні знає як лікувати подібну патологію. Відмінний лікар. Раджу.
|
|
| |
Alikhan | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Лікарка просто супер, ще раз повернуся до неї. Буду рекомендувала її всім своїм знайомим. Дуже уважна, професіонал. Огляд дуже акуратний, і детальний. Рекомендації слушні, лікування не дороге. Ціна абсолютно відповідає якості. Рекомендую!
|
|
| |
Ляда | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Проблеми з ендокринною системою дуже неприємна річ, і добре, якщо вас буде лікувати такий лікар, як Догонова Марія Володимирівна. Настійно рекомендую!
|
|
| |
веронія | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Марія Володимирівна прекрасний ендокринолог. Ніколи не нав'язує дорогих або зайвих препаратів, завжди уважно прислухається до побажань пацієнта. А результати лікування у Догонової найкращі.
|
|
| |
Хриса | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дівчата, залиште дані Марії Догонової.
|
|
| |
МарьяNа | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Записатися до Марії Володимирівни можете за телефонами -38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87, приймає вона в клініці Лікар'їум на Генуезькій.
|
|
| |