Викликати дерматолога Одеса
|
|
Маріанна | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Викликати дерматолога Одеса
Доброго дня всім! Хтось стикався з проблемою виклику дерматолога додому? Порекомендуйте до кого краще звернутися?
|
|
| |
Люся45 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Я знаю, що тільки Дмитренко Алла Михайлівна виїжджає додому і консультує, і лікарка вона дуже хороша порівняно з іншими.
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У нашого малюка в 9 місяців на голівці утворилася скоринка, викликали Аллу Михайлівну, вона допомогла нам розв'язати проблему в короткі терміни.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Дуже вдячна Аллі Михайлівні за результативність лікування! До неї безуспішно лікувалася в Українець І.Д., де без кінця призначала різні процедури, але проблему так і не розв'язала. дуже швидко знайшла підхід, уважно вивчивши аналізи, лікування проводили як зсередини (приймання препаратів), так і зовні (креми, мазі, кілька процедур), що вже через тиждень лікування дало позитивний результат!
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Алла Михайлівна кваліфікований фахівець, професіонал своєї справи. Чудова людина, розуміє і привітна. Завжди йде назустріч, пояснює, якщо щось незрозуміло. Завжди на зв'язку, підтримує і направляє.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Дерматолог Дмитренко вилікувала мене від вугрової хвороби! У мене був середній ступінь, але торпідний перебіг. Багато засобів перепробувала: антибіотики, мазі, препарати на рослинній основі, озонотерапію тощо. Але єдиний лікар, який узагалі згадав про групу препаратів, яка мені допомогла - Алла Михайлівна. Через півроку я нарешті можу спокійно ходити без косметики і забула вже, що таке запалене, хворе обличчя.
|
|
| |
Zafa | Повідомлення # 7 |
Майор
| Грамотний фахівець, давно такого шукала. Алла Михайлівна з першого прийому мені сподобалася, вона небайдужа і їй дійсно важливий результат роботи, важливо, щоб він задовольнив пацієнта та її саму. Це людина, з якою можна поговорити, обговорити щось, запитати поради і розраховувати на чесні відповіді, без нав'язування дорогих послуг.
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Є пацієнтом Алли Михайлівни вже кілька років. Грамотний індивідуальний підхід до кожного клієнта, уважність, делікатність, оптимізм - ось що вирізняє цю лікарку серед колег! Завжди раджу звертатися до неї своїм знайомим і тут вирішила написати, сподіваюся, що мій відгук буде корисним.
|
|
| |
nina75 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Як я можу потрапити до Алли Михайлівни?
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Можете викликати Аллу Михайлівну додому за телефонами 0679049003, 0500137361 або записатися на прийом у клініку "Про Медікал Гарант" на Обсерваторному провулку, 2/6.
|
|
| |
Gaa14 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Багато разів зверталася до Алли Михайлівни з різних питань. І завжди грамотний, індивідуальний підхід до кожного. Дуже задоволена лікуванням.
|
|
| |